MC Sajsi: U Crnoj Gori je uvijek veselo

Program obje večeri Obala festa počinje u 21 čas, a ulaz je besplatan
0 komentar(a)
MC Sajsi, Foto: Facebook
MC Sajsi, Foto: Facebook
Ažurirano: 05.08.2015. 18:17h

Muzički festival “Obala fest 2015.” počeće večeras u danilovgradskom lokalu “Obala”, a glavne zvijezde ovogodišnjeg, drugog izdanja biće beogradska reperka MC Sajsi i podgorički hip hoper Sivilo.

Program će, osim MC Sajsi , večeras upotpuniti bend Stilersi, hip hop duo Džej Džej Okoča, DJ BKO i Boris Kuzman, dok će sjutra, uz Sivila, nastupati rok bendovi Ani i Bo i Magic Twins, kao i DJ-evi Be Real i Mil.

"Uzbuđenje je preovlađujuća emocija kada su nastupi u pitanju, jer svaka bina je drugačija, uvijek postoji faktor iznenađenja, i to je ono što ovaj posao čini dinamičnim. Volimo da nastupamo u Crnoj Gori jer je atmosfera na nastupima vrela. Do sada smo nastupali u Nikšiću i Podgorici i jedva čekamo da vidimo Danilovgrad”, kazala je MC Sajsi pred nastup na “Obala festu”, dodajući da će publika imati priliku da čuje nove pjesme, neke stare u novom ruhu i par prastarih, kao što su "Wu tange".

Sivilo će, osim novih pjesama poput "Sivilo feat. Ceca”, "No. 1", u Danilovgradu predstaviti i dobro poznate hitove kao što su “Mala”, “Sam protiv svih”, “Više od drugova”. Podršku festivalu su pružili Centar za kulturu Danilovgrad i Turistička organizacija Danilovgrad.

Program obje večeri počinje u 21 čas, a ulaz je besplatan.

Bonus video: