Vlada Maričić i Tanja Jovićević večeras otvaraju Cetinje Jazz Fest

Sjutra je na programu je koncert bosansko – hercegovačkog sastava „Pet četvrtina“, u kojem nastupa i poznata muzičarka Aida Mušanović – Arsić
1 komentar(a)
Vlada Maričić, Tanja Jovićević (Novina)
Vlada Maričić, Tanja Jovićević (Novina)
Ažurirano: 04.08.2015. 17:31h

Šesto izdanje Cetinje Jazz Festa počeće večeras u bašti cetinjskog hotela "Grand" u okviru programa "Ljeto u Prijestonici".

Kako su naveli organizatori, festival će biti otvoren nastupom Vlade Maričića (na slici) i „Magic Sound Orchestra“, a tom prilikom pred publikom na Cetinju opet će nastupiti i Tanja Jovićević (na slici).

Sjutra je na programu je koncert bosansko – hercegovačkog sastava „Pet četvrtina“, u kojem nastupa i poznata muzičarka Aida Mušanović – Arsić. U četvrtak, 6. avgusta, slijedi gostovanje srpskog ansambla M. A. G. i vokalistkinje Svetlane – Cece Palade, a festival će biti zatvoren u petak, 7. avgusta, nastupima crnogorskih sastava "Dr Wolf and the Children of the Night“ i "Enes Tahirović Trio“.

Cetinje Jazz fest prvi put je održan je u novembru 2010. godine, a organizuju ga Prijestonica Cetinje i lokalna Turistička organizacija, uz podršku Fondacije „Petrović Njegoš“, Crnogorske komercijalne banke, Štamparije „Obod“, hotela „Grand“ i Radio televizije „Cetinje“.

Ulaz na koncerte, koji počinju u 21.30, je besplatan.

Bonus video: