Najava za Deveti Refresh festival: Promotivne žurke u Nikšiću, Budvi, Kotoru...

Festival će, inače, ove godine od 13. do 15. avgusta u Maximusu okupiti velika imena svjetske elektronske muzike
80 pregleda 0 komentar(a)
Refresh 2015, Foto: Refresh festival
Refresh 2015, Foto: Refresh festival
Ažurirano: 04.08.2015. 16:52h

Serija promotivnih žurki, kojima će biti najavljen ovogodišnji, deveti po redu, Refresh festival i na kojima će moći da se kupe jeftinije ulaznice za isti, počeće večeras u Nikšiću, na Bedemu u Starom gradu, gdje će nastupiti beogradski DJ-evi Sagor Mash i SMT#NG, Novosađanin Buco Tzar, uz domaću podršku Proximusa, Dina Rastodera i Iks-Oksa. Već sjutradan, 6. avgusta, ista ekipa se seli u hercegnovsku Pivnicu.

Dan kasnije, u petak serija promotivnih žurki se nastavlja u budvanskoj diskoteci Top Hill, gdje nastupa holandski DJ duo Sunnery James i Ryan Marciano, kao i u ulcinjskom klubu Gecko Positive House, gdje će goste zabavljati kultni berlinski DJ i producent Agent, kome će domaću podršku pružiti Sagor Mash, Dino Ringov, P.S. I Raven Tk.

Plaža Oblatno je sljedeća lokacija i tu će u subotu, 8. avgusta, biti održana cjelodnevna žurka, da bi se zatim tokom večeri serija nastavila u kotorskoj diskoteci Maximus, gdje će za pult stati čuvena techno dama Rebekah.

Izraelska progressive trance zvijezda Bizzare Contact na istom mjestu će nastupiti 11. avgusta, a iste noći fanove očekuje i okupljanje u kotorskom baru Harlequin.

Kako su najavili organizatori, nulti dan ovogodišnjeg Refresh festivala biće obilježen u kotorskom baru Havana u srijedu, 12. avgusta, samo dan pred početak devetog Refresha.

Festival će, inače, ove godine od 13. do 15. avgusta u Maximusu okupiti velika imena svjetske elektronske muzike.

Program će predvoditi njemački techno producent Kris Libing, francuska elektro diva Miss Kittin i američki house velikan Derick Karter, kao i udarna imena trance žanra Vibe Tribe, Royal Flush i Indra.

Ulaznice po cijeni od 20 eura za sve tri festivalske noći prodaju se u mreži Gigstix, na trafikama iz lanaca "Tobacco S Press" i "Štampa", u 23 mjesta širom Crne Gore.

Finalna cijena za trodnevnu ulaznicu biće 25 eura, dok će dnevne ulaznice koštati po 12 eura na vratima Maximusa.

Ulaznice po nižim, promotivnim cijenama i ove godine očekuju ljubitelje Refresh festivala i one se mogu kupiti kod promo timova na pomenutim promotivnim žurkama, a biće aktuelna i akcija "1+1", tokom koje će dvije trodnevne ulaznice moći da se kupe za 30 eura.

Bonus video: