U Beranama održan Thunder fest

Pod sloganom Pokreni grmljavinu na ovom najvećem festivalu na sjeveru Crne Gore za mlade nastupile su velike zvijezde regionalne i svjetske elektronske scene.
137 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 01.08.2015. 17:16h

Sinoć je pred više hiljada posjetilaca na beranskom aerdoromu, održan drugi muzički festival Thunder fest.

Pod sloganom "Pokreni grmljavinu" na ovom najvećem festivalu na sjeveru Crne Gore za mlade nastupile su velike zvijezde regionalne i svjetske elektronske scene.

Aerodromski prostor je te večeri podsjetio na najveću dance arenu u regionu, a posjetioci su proveli nezaboravno veče uz odličnu muziku i nevjerovatne specijalne efekte.

Atmosferu je zapalila na samom početku prva dama crnogorske progresiv scene DJ Sophie. Ona je kao zaštitno lice festivala priredila nazoboravan party na kome su pržile najaktuelnije haus stvari. Nakon nje je nastupio mlađani beat boxer iz Berana, Bobit koji je u svom stilu uspio da održi odličnu atmosferu.

Nastup beogradskog cover benda Makao, prepoznatiljivog po specifičnim obradama aktuelnih haus hitova, obilježila je kvalitetna svirka i fenomenalan provod.

Centralni događaj večeri je uslijedio posle ponoći kada je na scenu izašao jedan od velikana elektronske muzike, Geo Da Silva. Popularni rumunski haus producent koji je svijet osvojio hitovima Ill' Do It Like a Truck i Hey Mr. DJ Get Up, kao i mnogobrojinim popularnim numerama, specijalno za publiku na Thunder festu pripremio je remikse poznatih haus hitova koje su bile obojene kvalitetnim MC dionicama.

Nakon njega je nastupila DJ Dea, djevojka iz Beograda, koja je započela muzičku karijeru na dalekom Islandu. Njen set su činile elektro i progresiv haus stvari uz koje je publika đuskala do samog kraja. Na stejdžu joj se u u jednom trenutku pridružio popularni Geo Da Silva što je publika sa oduševljenjem prihvatila.

Posjetiocima festivala na raspolaganju je bilo četrnaest otvorenih šankova, koje su obezbijedili najpopularniji beranski kafići, sa pristupačnim cijenama pića i hrane. Sponzori festivala su bili Nikšićko pivo i Jegermajster.

Glavna zvijezda drugog Thunder festa, planetarno popularani muzičar Geo Da Silva zahvalio se na početku organizatorima na pozivu i otkrio da je čuo od kolega sve najbolje o festivalu.

“Jako sam srećan što sam u Beranama i obećavam odličnu žurku”, rekao je pred početak jedan od najvećih izvođača elektronske muzike današnjice.

Thunder fest je najveći muzički događaj, u domenu elektronske muzike, na sjeveru Crne Gore koji se drugu godinu za redom održava u Beranama. Organizatori festivala, Opština Berane i turistička organizacija iz ovog grada saopštili su nakon svega da je drugi Thunder fest u potpunosti ispunio očekivanja.

Galerija

Bonus video: