THCF zvijezda hip hop festivala Dan brancina

Program će u parku Boka u 17 časova početi crtanjem brancina, a učestovaće grafiti artisti Gard, Worzo, Vu i Balavurdija
0 komentar(a)
THFC, Foto: Facebook.com
THFC, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 31.07.2015. 19:59h

Ovogodišnje, drugo izdanje hip hop festivala Dan brancina održaće se u nedjelju, 2. avgusta u Herceg Novom. Organizatori su pripremili cjelodnevni program koji će obuhvatati sva četiri elementa hip hop kulture (rep, DJ-ing, grafiti i brejkdens), biće održan u parku Boka i Central parku, a trajaće od 17 časova do iza ponoći.

Zvijezda ovogodišnjeg izdanja Brancina biće jedna od najpopularnijih beogradskih rep grupa THCF.

Program će u parku Boka u 17 časova početi crtanjem brancina, a učestovaće grafiti artisti Gard, Worzo, Vu i Balavurdija.

Sat kasnije će uslijediti brejkdens betl koji će pratiti DJ-evi Pekar aluminijum, Mrki i hercegnovski nju rejv duo “2 beat or not 2 beat”. Pored crnogorskih brejkdensera Rockingz Crew, najavljeno je da će učestovati i beogradski b-bojevi iz grupe Reckognize Crew, koji spadaju među najbolje u Evropi.

Od 20 časova program se seli u Central park gdje će nastupiti Zgoobi Dan, Nikad u životu, Dobbla, Čorba i Katedra za beton, Luminous & MC Edge, te već pomenute zvijezde večeri THCF, autori trenutno najvećeg rep hita "Ideš za Kanadu". Biće to prvi nastup Beograđana na Crnogorskom primorju.

"Očekujemo mnogo zabave tokom cijelog dana, kao što je bilo i prošle godine. A organizacioni tim poslije festivala nastavlja sa radom, jer imamo u planu da se festival održava svakog ljeta u Herceg Novom na više lokacija i da u budućunosti traje više dana", kazao je "Vijestima" Marko Mitrović iz NVO "Brancin" koja stoji uz ovaj događaj, uz podršku TO i Opštine Herceg Novi.

Bonus video: