Sivilo: Imamo sve što treba da vodite ljubav uz rep pjesmu

U pitanju je šesta numera u okviru njegovog projekta "Ljeto kada su me krunisali" koji svaki srijede donosi po jednu novu pjesmu trenutno najpopularnijeg podgoričkog repera
329 pregleda 0 komentar(a)
Sivilo (Novina)
Sivilo (Novina)
Ažurirano: 29.07.2015. 18:41h

Balša Krkeljić, poznatiji pod pseudonimom Sivilo, objavio je pjesmu "Ljubav se uči".

U pitanju je šesta numera u okviru njegovog projekta "Ljeto kada su me krunisali" koji svaki srijede donosi po jednu novu pjesmu trenutno najpopularnijeg podgoričkog repera.

"U pitanju je super seksi bit Marknrolla, fanki zvuk, imamo sve što je potrebno da vodite ljubav uz jednu rep pjesmu. Nisam odavno radio ovakve pjesme, tako da mi je baš milo što sam se dotakao ove teme", kazao je Sivilo za "Vijesti" i dodao da pjesmu prati spot iz jednog tejka koji prikazuje Krkeljića kako repuje u "slow motionu".

"Pošto ima dosta stvari vezanih za repere o tome kako treba da se ponašaju kada je ljubav u pitanju, u pjesmi sam htio da dekodiram te stavove i da pokažem da li je reperima dozvoljeno da vole", objasnio je Sivilo i najavio da se do kraja projekta "Ljeto kada su me krunisali" može očekivati još spotova.

U međuvremenu podgoričkog repera očekuju nastupi na Obala festu u Danilovgradu 6. avgusta i na Lake festu 12. avgusta u Nikšiću, gdje će publika moći da čuje neke od pjesama sa aktuelnog izdanja.

"Pripreme za te nastupe su u toku, ljudi će pored standardnog repertoara na koji su do sad navikli moći da čuju i par novih pjesama i jedva čekamo da čujemo kako će da zvuče sa bubnjevima i vidimo reakcije ljudi. Tako da pozivam sve da dođu i da vide i čuju kako rep zvuči u pank fazonu", poručio je Sivilo.

On je kazao da je očekivao više poziva za nastupe ovog ljeta, s obzirom na to da je "Ljeto kada su me krunisali" aktuelan projekat, koji je pokupio dosta pozitivnih reakcija.

"Ali festivali prolaze, a poziva nema, valjda će biti više klupskih nastupa na jesen", kazao je reper.

Podgorički reper se našao na MTV-evoj top listi "Domaćica" gdje je debitovao na 19. mjestu sa prvim singlom sa aktulenog albuma, pjesmom "No.1".

Bonus video: