Šinejd O'Konor: Imala sam tri operacije, a život mog djeteta je u pitanju

"Moje dijete će preživjeti, ako mu bude pružena odgovarajuća njega i ako ja budem bila pored njega. Ne postoji druga garancija. Učim i istražujem sve što mogu, kako bih pomogla ne samo tom djetetu, već i svojoj ostaloj djeci koja pate zbog ove situacije", dodala je O'Konor
54 pregleda 0 komentar(a)
Šinejd O Konor, Foto: Shutterstock
Šinejd O Konor, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 29.07.2015. 17:19h

Šinejd O'Konor nedavno je otkazala cijelu ovogodišnju turneju, a sada je na Facebooku objasnila i zašto.

"Zbog iscrpljenosti i ginekološkog problema, moje zdravlje je ozbiljno ugroženo. Tri puta sam operisana za devet mjeseci. Pored toga, moje dijete ima ozbiljan zdravstveni problem koji mu život dovodi u pitanje, od marta ove godine", objavila je pjevačica poznata po hitu "Nothing compares 2 U".

Ona nije precizirala koja je bolest, niti koje je dijete od četvoro koliko ih ima u pitanju, ali se pretpostavlja da je riječ o najmlađem sinu.

"Moje dijete će preživjeti, ako mu bude pružena odgovarajuća njega i ako ja budem bila pored njega. Ne postoji druga garancija. Učim i istražujem sve što mogu, kako bih pomogla ne samo tom djetetu, već i svojoj ostaloj djeci koja pate zbog ove situacije", dodala je O'Konor.

Sa prvim mužem Džonom Rejnoldsom pjevačica ima sina Džejka (28), sa Džonom Votersom ćerku Brigidin (19), zatim sa Donalom Lanijem sina Šejna (15) i sa Frenkom Bonadinom najmlađe dijete, sina po imenu Ješua (9).

Bonus video: