Geo Da Silva na Thunder festu u Beranama

Thunder fest je festival elektronske muzike, jedini ove vrste na sjeveru Crne Gore
2 komentar(a)
Thunder fest, Berane, Foto: Printscreen (YouTube)
Thunder fest, Berane, Foto: Printscreen (YouTube)
Ažurirano: 27.07.2015. 13:14h

Muzički festival Thunder fest, održava se ove godine drugi put za redom na Aerodromu u Beranama, u petak 31. jula sa početkom u 20.00h.

Thunder fest je festival elektronske muzike, jedini ove vrste na sjeveru Crne Gore. Pod motom "Pokreni grmljavinu" i ove godine klaberi iz Berana, ali i čitave države a i šire, uživaće u nastupima stranih i domaćih izvođača.

Prošlogodišnji Thunder fest je privukao blizu 8000 mladih posjetilaca iz Crne Gore i Srbije. Festival je prvi put održan 2014. godine a u 2015. godini nakon ponovljenog uspjeha potvrdio je koliko je važan za opštinu Berane u turističkom smislu, te je i ove godine nastavio sa dovođenjem kvalitetnih DJ imena.

Prema najavama organizatora, u petak 31. jula na festivalu će nastupiti Geo Da Silva, Makao bend, DJ Dea i DJ Sophie, kao i lokalni beat boxer Bobit.

Uz veliki broj iznenađenja i specijalnih efeketa, ovaj festival će i ove godine po najavama organizatora nadmašiti sva očekivanja.

Uvažen od strane mladih, postaje tradicionalan, a njegova osnovna zamisao je da se Berane u narednom periodu pozicionira na muzičkoj mapi Crne Gore. Cilj organizatora je da se kroz ovakve i slične manifestacije razvije i i obogati turistička ponuda i imidž opštine Berane.

Na prvom Thunder festu nastupili su Igor Garnier, The Beatshakers i DJ Sophie.

Organizatori festivala su Opština Berane i Turistička organizacija Berane, dok su sponzori Nikšićko pivo i Jeger master.

Bonus video: