Izvođači sa Sea Dance-a oduševljeni Crnom Gorom

Ovogodišnja najveća zvijezda, kultni britanski sastav The Prodigy, na Facebooku je podijelio tri slike sa spektakularnog nastupa na Jazu
72 pregleda 1 komentar(a)
The Prodigy, Foto: Facebook/The Prodigy
The Prodigy, Foto: Facebook/The Prodigy
Ažurirano: 24.07.2015. 15:24h

Nakon drugog izdanja budvanskog Sea Dancea, organizatori festivala sabrali su utiske izvođača, od kojih su mnogi svoje oduševljenje izrazili i na društvenim mrežama.

Ovogodišnja najveća zvijezda, kultni britanski sastav The Prodigy, na Facebooku je podijelio tri slike sa spektakularnog nastupa na Jazu.

„Prvi put smo ovde, ali već želimo da se vratimo! Obožavamo Exit, a Sea Dance je upravo ta nova avantura za nas. Exit ima najbolju festivalsku lokaciju, a i ovde je to slučaj. Predivno more je prva stvar koju vidiš kad se probudiš“, kazali su članovi grupe.

This was us onstage at the @seadancefestival montenegro from 1000 ft up ..... Pic by @mexproductions #theprodigy #thedayismyenemy

Posted by The Prodigy on недеља 19. јул 2015.

Slično je kazao i DJ i producent Džejms Zabijela: „Sea Dance je kao Exit. Nalazi se na jedinstvenoj lokaciji i to ga čini posebnim u svijetu“.

Vodeći holandski bass trio Noisia izdvojio je nastup na Sea Dance festivalu kao jedan od najboljih ove godine.

Oduševljenje nastupom i publikom koja ga je dočekala prvog dana Sea Dance festivala na Dance Paradise bini, plesnim podijumom pod otvorenim nebom, nije krio ni britanski muzičar Durante: „Jedinstvena lokacija koja ostavlja bez daha. Iskustvo koje nikad neću zaboraviti, najboljih dva sata mog života!“, rekao je on.

Last night was truly incredible. Below are before and after shots of the stage I played at.. So much fun!!Thank you so much Sea Dance Festival & TheSoundYouNeed for having me

Posted by Durante on четвртак 16. јул 2015.

„Festival je ogroman, toplo je, a ljudi su veoma srdačni! Želimo ne samo da se vratimo, već i da ljetujemo ovde“, rekli su članovi britanskog dua GotSome.

Odesza, popularni američki sastav tvrdi da je vredjelo preći pola svijeta radi nastupa na Jazu.

„Nakon dva leta, dvije promjene kombija i jedne vožnje brodom smo stigli. U potpunosti se isplatilo, jer jer je Crna Gora prelijepa!“, kazali su članovi Odesze.

Bonus video: