Koncert Lesendrića u Golubovcima: "Budite glasni da se čujemo do Podgorice"

Pošto je vidio da publika zna starije hitove, Lesendić je odlučio da provjeri kako je savladala "novije gradivo", pa je tako duetsku numeru "Nemirne noći" umjesto sa Tonijem Cetinskim otpjevao sa violinistom Filipom Patom
89 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 20.07.2015. 20:53h

Nekoliko stotina ljubitelja zvuka srpskog kantautora Kikija Lesendrića pratilo je večeras njegov nastup na platou ispred KIC- a Zeta u Golubovcima.

Koncert tokom vruće ljetnje večeri muzičar je započeo uz stare hitove "Neverna si ti", Čini mi se da", " Ne veruj u idole", "Rekla je da u mojoj glavi", a prostor ispred bine se konstantno punio.

Nije dolazila samo mlađa publika koja je je pjevala pomenute numere, iako su nastale prije nego što su se mnogi od njih rodili, već i posjetioci srednje generacije koji su se prisjećali mladosti.

Pošto je vidio da publika zna starije hitove, Lesendić je odlučio da provjeri kako je savladala "novije gradivo", pa je tako duetsku numeru "Nemirne noći" umjesto sa Tonijem Cetinskim otpjevao sa violinistom Filipom Patom, dok mu je publika uglas pomagala oko numera "Oltar", "Kažu da ljubav je samo reč", "Pijana noć".

Nekadašnji frontmen “Pilota” nije pričao između pjesama, jedino u nekoliko navrata molio publiku je da bude glasna kako bi se čuli do Podgorice.

Čuvenu pjesmu “Kolačići”, koju je Lesendrić radio za Marinu Perazić i ovoga puta, pored njega i Filipa, pjevala je obožavateljka koju je izvukao iz prvih redova.

Galerija

Bonus video: