Kanda, Kodža i Nebojša stižu na Bedem fest

112 pregleda 0 komentar(a)
Kanda Kodža i Nebojša, Foto: Stefan Strugar
Kanda Kodža i Nebojša, Foto: Stefan Strugar
Ažurirano: 20.07.2015. 06:00h

Kultni beogradski rok sastav Kanda, Kodža i Nebojša pridružiće se zvijezdama ovogodišnjeg Bedem festa, koji će se održati u Nikšiću od 3. do 6. septembra. Organizatori su saopštili da je u pitanju jedini nastup benda u Crnoj Gori do kraja godine.

Pored beogradskog sastava i njhovih sugrađana iz metal benda Stvor, do sada poznatom lajn apu pridružili su se i domaći sastavi Vizant, Rikavac, Abhoth, Jesenjin, Mikrokozma i Emily Rose.

Bedem fest je ostvario saradnju sa više takmičarskih festivala čiji pobjednici će svirati u Nikšiću, ali će zahvaljujući toj saradnji i crnogorska rok scena imati svog predstavnika na Zaječarskoj gitarijadi- nikšićki Mangrov.

Organizatori Bedem festa otkrili su i da su započeti infrastrukturni zahvati na prilaznom putu sa južne strane tvrđave na kojoj će se održati festival, gdje je predviđeno da bude kamp.

"Taj put bi olakšao pristup bedemu, kako za kampere, tako i za prenos tehnike i opreme, koja se do ove godine prenosila sa glavnog, vrlo nepristupačnog ulaza, zahtijevajući nesvakidašnji napor ljudi", stoji u njihovom saopštenju.

Bonus video: