Sea Dance: Preko 110.000 ljudi za 4 dana

Sea Dance je povećao broj stranih gostiju u Budvi za 70% iz preko 40 zemalja svijeta, na šta su organizatori posebno ponosni
0 komentar(a)
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 19.07.2015. 12:50h

Više od 110.000 posjetilaca je prošlo kroz festivalske kapije na Jazu za četiri dana trajanja Sea Dance festivala, saopštili su organizatori.

Sa 190.000 posjetilaca na ovogodišnjem Exitu na kom je oboren i rekord najposjećenije noći u istoriji festivala, koncertom Robija Vilijamsa u Beogradu i promo žurkama i festivalima, dolazi se, prema organizatorima, do brojke od 400.000 ljudi.

Sea Dance je povećao broj stranih gostiju u Budvi za 70% iz preko 40 zemalja svijeta, na šta su organizatori posebno ponosni.

Na Jazu će se najviše pamtiti nastup elektro legendi Prodigy, koji su oduševili oko 35.000 ljudi.

Bez incidenata

I posljednja noć na Sea Dance festivalu je protekla bez remećenja javnog reda, saopštio je "Vijestima" Nikola Janjušević, šef operativnog štaba za turističku sezonu Uprave policije.

On je kazao da je zbog uživanja narkotika prekršajno kažnjeno sedmoro ljudi, četiri stranca i tri državljanina Crne Gore, dok je protiv tri stranca podnijeta krivična prijava zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Janjušević je potvrdio procjenu organizatora da je posljednje večeri festivalu prisustvovalo oko 25 hiljada ljudi.

Bonus video: