Drugo veče Sea Dance festivala: Rudimental, Dubioza, prosidba i 25.000 posjetilaca

Večeras na Jaz stiže nekadašnja pjevačica čuvenog sastava Moloko i diva moderne muzičke scene Roisin Murphy (Rošin Marfi) i biće ovo njen premijerni nastup u Crnoj Gori, u sklopu svjetske turneje na kojoj promoviše novi album „Hairless Toys“
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.07.2015. 08:49h

Sea Dance festival druge večeri je posjetilo oko 25.000 ljudi, među kojima je bio i par iz Velike Britanije - djevojka koja je dečka iznenadila ulaznicama i putovanjem na Sea Dance i dečko koji je iznenađenje uzvratio prosidbom na Cinema zoni uz njeno veliko DA!

Nakon istorijskog koncerta grupe The Prodigy na Jazu, sinoć je publika iz 40 zemalja svijeta uživala u muzici britanskoog hit kolektiva Rudimental i balkanske grupe Dubioza kolektiv, tokom čijeg nastupa, Jaz je postao mjesto na kojem se zajedno vijore zastave zemalja nekadašnje Jugoslavije.

Večeras na Jaz stiže nekadašnja pjevačica čuvenog sastava Moloko i diva moderne muzičke scene Roisin Murphy (Rošin Marfi) i biće ovo njen premijerni nastup u Crnoj Gori, u sklopu svjetske turneje na kojoj promoviše novi album „Hairless Toys“.

I dalje se pamti Exit 2003. godine i njen nastup pred 35.000 ljudi na glavnoj bini, nakon kojeg je ubrzo krenula u još uspješniju solo karijeru, a za večeras je najavila set listu sastavljenu od najvećih hitova.

Na Dance Paradise bini večeras nastupiće virtuozni James Zabiela, a za kraj dnevnih žurki na plaži očekuje se hit duo Bondax.

U prethodna tri dana, u kamp Sea Dance festivala stigli su posjetioci iz svih krajeva svijeta, koji su oduševljeni Jazom, zvanično najljepšom plažom Evrope po izboru prestižnog magazina Lonely Planet.

Iz organizacije Festivala navode da se tokom četiri festivalska dana očekuje oko 100.000 posjetilaca, kao i porast ukupne turističke sezone u Crnoj Gori.

"U odnosu na prošlu godinu, udvostručen je broj inostranih posjetilaca, a najveći broj njih dolazi iz zemalja Zapadne Evrope i većini je ovo prvi put da posjete Crnu Goru. Prvi utisci su dobri, raduju se ovogodišnjem, izrazito aktuelnom programu koji prati svjetske tokove, a najviše im se sviđa plaža Jaz, ali ističu i ljepote Starog grada Budve", navode iz organizacije.

Ulaznice za SeaDanse se mogu kupiti danas od 12.00 sati na punktu kod glavnog ulaza festivala. Aktuelne cijene dnevnih ulaznica su 24,99 eura za večeras i 19,99 eura za subotnje veče.

Ulaz na festival nije moguć poslije 3.00 sata iza ponoći.

Galerija

Bonus video: