Pogledajte šta traže zvijezde Sea Dance

Komplet ulaznica za sva četiri dana festivala može se kupiti po cijeni od 49,99 eura, što je 30 odsto popusta u odnosu na redovnu cijenu ulaznice. U prodaji je i veoma ograničen broj dnevnih ulaznica po promotivnim cijenama, sa 35 odsto popusta
13 komentar(a)
The Prodigy, Foto: Screenshot (YouTube)
The Prodigy, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 13.07.2015. 12:37h

Posljednje pripreme za drugo izdanje Najboljeg evropskog festivala Sea Dance i najbolju žurku ovog ljeta na Jadranskoj plaži, privode se kraju. Prvi kamperi su već pristigli, a uskoro se očekuje dolazak i svjetskih muzičkih imena na crnogorsku obalu. A u svojim zahtjevima, kada su u pitanju njihove rajder liste, nisu previše iziskivali.

Najznajčajniji i najtraženiji elektronski sastav The Prodigy, koji će svojim eksluzivnim nastupom na plaži Jaz, najboljoj u Evropi, zvanično otvoriti četvorodnevnu feštu, po dolasku u Crnu Goru sačekaće njihov omiljeni brend vrhunskog šampanjca, a na spisku Liama, Keitha i Maxima našla se i voda od kokosa, svježe obrano mlijeko, svježe voće, povrće, kao i zdrave grickalice, poput mješavine nesoljenog orašastog voća.

Za dub step dvojac Modestep, koji će takođe nastupiti prvog dana festivala, pripremljene su između ostalog dvije majice američkog brenda “American Apparel”, zeleni papirni ubrusi, jeger, džin i nešto za uspomenu.

Ikonu moderne pop kulture i muzičku divu Roisin Murphy, u backstage-u pred nastup, 17. jula, čekaće eksluzivna pića, među kojima su francusko crno vino “Pino noar” (Pinot Noir), bijelo suvo vino “Grüner Veltliner”, francuski roze šampanjac “Veuve Clicquot Ponsardin”, kao i brendi, rum, vodka, ali i svježe cijeđeni sokovi i delikatesne grickalice.

Na rajder listi britanskog dua Sigma se pored šampanjca i viskija, našao i pomalo neočekivan zahtjev - električna cigareta. Njihov kolega drum’n’bass zvijezda Wilkinson, ljubitelj je slatkiša pa je tako za sebe i svoj tim tražio Kinder Bueno čokoladice, bombone Skittles, ali i preporuku za neki lijep suvenir iz Crne Gore.

Ulaznice sa popustom samo do 14. jula u ponoć

Komplet ulaznica za sva četiri dana festivala može se kupiti po cijeni od 49,99 eura, što je 30 odsto popusta u odnosu na redovnu cijenu ulaznice. U prodaji je i veoma ograničen broj dnevnih ulaznica po promotivnim cijenama, sa 35 odsto popusta.

Ulaznica za prvi dan festivala 15. jul, kada će na glavnoj festivalskoj bini nastupiti jedan od najvećih svjetskih elektronskih sastava The Prodigy, iznosi 24,99 eura, dok je cijena za ostale dane pojedinačno 19,99 eura. Ulaznice sa popustom mogu se nabaviti samo do 14. jula u ponoć, a od 15. jula će se moći kupiti i na samom festivalu.

U prodaji se mogu naći i ulaznice za VIP zonu ovogodišnjeg festivala. Vlasnici VIP Gold ulaznica uživaće pogodnosti u vidu posebnog pulta za zamjenu narukvica, kao i pristupa VIP odjeljku Mejn stejdža i VIP odjeljku Dance Pradise bine itd. Cijena jednodnevne VIP ulaznice je 100 eura, dok VIP Gold paket ulaznica za sva četiri dana iznosi 200 eura.

Komplet ulaznica za sva četiri dana festivala, jednodneve ulaznice, kao i VIP ulaznice za Sea Dance festival mogu se nabaviti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore, kao i na info pultu na Trgu u Starom gradu u Budvi.

Bonus video: