Spektakl hora Viva vox u Budvi

Večeras će na trgu ispred Starog grada u okviru proslave Dana državnosti nastupiti Milena Vučić, mladi izvođači superfinalisti X Faktora i jedan od najpopularnijih i najtraženijih grčkih muzičara Remos
215 pregleda 0 komentar(a)
Viva Vox koncert, Foto: Miloš Ćetković
Viva Vox koncert, Foto: Miloš Ćetković
Ažurirano: 13.07.2015. 09:20h

Turistička organizacija opštine Budva prislavila je 11. rođendan spektakularnim nastupom beogradskog hora Viva vox.

Više hiljada građana na trgu ispred Starog grada uživalo je u horskom izvođenju svjetskih hitova.

Među velikim brojem poznatih ličnosti, koncertu Viva Voxa prisustvovali su i roditelji Novaka Đokovića - majka Dijana i otac Srđan.

Sinoć su na trgu ispred Starog grada nastupili i crnogorski duo gitara - Nikčević i Bulatović i Montenegro kings.

Navodeći da je jedna od vodećih organizacija u turizmu u Crnoj Gori, direktorka Jelena Rađenovic je kazala da TO Budva iskreni partner svim subjektima na budvanskoj rivijeri.

"Kao lider u turizmu Budva se može pohvaliti najvećom posjećenošću koja čini polovinu ukupnog turističkog prometa Crne Gore, što potvrđuju i statistički podaci prema kojima je u 2014. godini Budvu posjetilo 754.567 gostiju što predstavlja povećanje od četiri odsto u odnosu na predhodnu godinu, sa preko 4.600.000 ostvarenih noćenja", rekla je Rađenović.

Ona se nada da će turističke privrednike i dalje inspirisati da kao aktivni partneri budu dio tima koji će Budvu čvrsto pozicionirati kao turistički brend na Mediteranu, omogućiti produžetak turističke sezone, bolji kvalitet usluge i kompletniji turistički proizvod u cjelini.

Večeras će na trgu ispred Starog grada u okviru proslave Dana državnosti nastupiti Milena Vučić, mladi izvođači superfinalisti X Faktora i jedan od najpopularnijih i najtraženijih grčkih muzičara Remos.

Bonus video: