Čolić razgalio fanove svih generacija

Gosti na koncertu bili su “Balkanska lavina” predvođeni bubnjarem Dragoljubom Đuričićem, kao i Čolićev saradnik sa početka karijere Kornelije Kovač. U ponoć je uslijedio i spektakularni vatromet
56 pregleda 16 komentar(a)
Ažurirano: 13.07.2015. 06:24h

Nekoliko hiljada fanova svih generacija sinoć je na Platou ispred spomenika Svetog Petra Cetinjskog pratilo koncert najveće balkanske zvijezde, Zdravka Čolića.

Koncert je počeo sa skoro sat vremena zakašnjenja, a publika je neuspješno u nekoliko navrata pokušavala da natjera Čolića da ranije izađe na binu.

Pjesmom “Sinoć nisi bila tu”, Zdravko je započeo višečasovno druženje sa publikom dodajući da mu je drago što je poslije više godina napokon u Podgorici.

Čola je odlućio da najprije publiku razgali starim hitovima kao što su “Produži dalje”, “Pisaću joj pisma duga”, “Živiš u oblacima mala”, “Prava stvar”, “Kristina”, “Ko te ljubi kad nisam tu”, a onda su uslijedile i pjesme iz novijeg opusa među kojima je “Zar se nismo shvatili”, “Krasiva”...

Gosti na koncertu bili su “Balkanska lavina” predvođeni bubnjarem Dragoljubom Đuričićem, kao i Čolićev saradnik sa početka karijere Kornelije Kovač. U ponoć je uslijedio i spektakularni vatromet.

Galerija

Bonus video: