Paul Van Dyk u Kotoru, Vladimir i Gavrilo osvojili ulaznice

Neprikosnoveni umjetnik iz Berlina, koga uz legendarnog Carl Coxa smatraju za najboljeg DJ-a svih vremena, nekoliko puta bio je izabran za zvanično najboljeg DJ-a na planeti
0 komentar(a)
Paul Van Dyk, Foto: Blirk.net
Paul Van Dyk, Foto: Blirk.net
Ažurirano: 12.07.2015. 17:00h

Nekoliko puta proglašavan kao najbolji DJ u čuvenom časopisu DJ Mag, dobitnik Grammy-ja koji je prodao preko 3,5 miliona albuma širom svijeta, Paul Van Dyk, dolazi u Maximus 13. jula da stavi šlag na tortu nesvakidašnjeg rođendanskog spektakla. Ovo će ujedno biti i njegov premijerni nastup u Crnoj Gori koji su svi željno isčekivali, a tvorac jednog od kultnih klubskih hitova današnjice „For an Angel“, radeći muziku za velike zvijezde: Depeche Mode, Madona, U2, Justin Timberlake, donosi zabavu koja će ispisati nove stranice istorije nevjerovatnih elektronskih događaja u diskoteci Maximus i Crnoj Gori!

Portal "Vijesti" nagraio je čitaoce Vladimira Stijepovića i Gavrila Kneževića sa pod dvije ulaznice za nastup. Dobitnici će biti obaviješteni o preuzimanju nagrada.

Neprikosnoveni umjetnik iz Berlina, koga uz legendarnog Carl Coxa smatraju za najboljeg DJ-a svih vremena, nekoliko puta bio je izabran za zvanično najboljeg DJ-a na planeti, a ove godine zauzeo je 4. mjesto na listi najtraženijih DJ-eva svijeta. Karte za ovaj elektronski spektakl mogu se nabaviti u pretprodaji po cijeni od 11 eura dok će na ulazu iznositi 15 eura.

Za rajder listu Paul nije tražio ništa neobično. Voda Evian, 7up, Red Bull, San Pellegrino, sviježe cijeđeni sokovi, sviježe voće, vodka i Moet – samo su neke stvari sa spiska zvijezde koja nije pretjerivala u svojim zahtjevima. Pored smještaja u hotelu sa pet zvijezdica, tražio je i sobu za presvlačenje koja, po mogućnosti, ima prilaz bini, veliko ogledalo, toalet, frižider, umivaonik, 3 peškira – i sve to u backstage području.

S obzirom da se radi u album turneju, neće biti dozvoljeno snimanje ili live prenos za radio, TV ili internet emisije.

Bonus video: