Nekoliko dana pred nastup na Sea Dance-u, The Prodigy objavili novi spot

Time je podgrijana atmosfera i povodom izlaska njihovog dugo očekivanog EP-ja „The Day is My Enemy“, planiranog za 31. jul, a domaća publika će prvog dana festivala na Jazu imati prilike da među prvima čuje pjesme sa ovog već nagrađenog izdanja
93 pregleda 0 komentar(a)
The Prodigy, Foto: Screenshot (YouTube)
The Prodigy, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 12.07.2015. 09:29h

Samo nekoliko danas pred premijerni nastup na Sea dance festivalu 15. jula, kultni elektronski sastav The Prodigypredstavio je novi spot za numeru „Get You Fight On“.

Time je podgrijana atmosfera i povodom izlaska njihovog dugo očekivanog EP-ja „The Day is My Enemy“, planiranog za 31. jul, a domaća publika će prvog dana festivala na Jazu imati prilike da među prvima čuje pjesme sa ovog već nagrađenog izdanja.

“Video za 'Get You Fight On', između ostalog, prikazuje i kadrove sa njihovih nastupa, prepoznatljivih po nevjerovatnoj euforiji i jedinstvenoj energičnosti, dok su članovi benda, prikazani u krupnim i pomalo izopačenim kadrovima, kako izgovaraju tekst u svom prepoznatljivom maniru.,” navodi se u saopštenju.

Album „The Day is My Enemy“, The Prodigy su snimili nakon šest godina pauze i odmah dospjeli na prvo mjesto britanske top liste najboljih albuma, što nijednom bendu prije njih nije pošlo za rukom.

Set lista je već poznata, a ovo su pjesme koje će svirati The Prodigy na Jazu:

Intro

Breathe

Nasty

Omen

Wild Frontier

Firestarter

Roadblox

Rok-Weiler

The Day Is My Enemy

Beyond the Deathray

Voodoo People

Get Your Fight On

Run With the Wolves

Wall of Death

Invaders Must Die

Medicine

Smack My Bitch Up

Bis:

Their Law

Take Me to the Hospital

Bonus video: