Posebne pogodnosti u VIP zoni Sea dance-a

"Duplo više gostiju je obezbijedilo svoje mjesto na festivalu, u odnosu na isti period prošle godine, a tokom četiri dana festivala na Jaz će pristići turisti iz gotovo svih zemalja svijeta, sa svih kontinenata", saopšteno je iz organizacionog tima
199 pregleda 0 komentar(a)
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 10.07.2015. 13:12h

Za sve one koji festivalske nastupe poznatih svjetskih zvijezda i svojih omiljenih izvođača na ovodišnjem Sea dance-u žele da gledaju uz komoditet u posebno izdvojenom prostoru, tim festivala pripremio je posebnu VIP ponudu.

Pored redovnih ulaznica, u prodaji se mogu naći i ulaznice za VIP zonu ovogodišnjeg festivala. Vlasnici VIP Gold ulaznica uživaće pogodnosti u vidu posebnog pulta za zamjenu narukvica, kao i pristupa VIP Terasi, VIP odjeljku iznad Mejn stejdža i VIP odjeljku Dance Pradise bine itd.

Cijena jednodnevne VIP ulaznice je 100 eura, dok VIP Gold paket ulaznica za sva četiri dana iznosi 200 eura.

Vlasnici ovih narukvice moći će dodatno, uz prethodnu rezervaciju stola i cashless kartice sa garantovanom potrošnjom od 100, 150 i 200 eura po stolu u zavisnosti od pozicije, kao i rezervaciju separea sa garantovanom potrošnjom 300, 500 i 1000 eura, da uživaju i u mnogim drugim prednostima VIP djelova na Sea Dance festivalu.

Sve informacije o rezervacijama stolova i separea mogu se dobiti putem telefona 069 676 191 i pr@seadancefestival.me.

Komplet ulaznica za sva četiri dana festivala od danas se može kupiti po novoj cijeni od 49,99 eura, što je 30 odsto popusta u odnosu na regularnu cijnu ulaznice. Kontigent ulaznica po ovoj cijeni je ograničen.

U prodaji je i veoma ograničen kontigent dnevnih ulaznica po promotivnim cijenama, sa 35 odsto popusta. Ulaznica za prvi dan festivala 15. jul, kada će na glavnoj festivalskoj bini nastupiti The Prodigy, iznosi 24,99 eura, dok je cijena za ostale dane pojedinačno 19.99 eura.

Komplet ulaznica za sva četiri dana festival, jednodneve ulaznice, kao i VIP ulaznice za Sea Dance festival mogu se nabaviti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore, kao i u svim T- com poslovnicama. Više informacija može se naći na zvaničnom sajtu Sea Dance Festivala.

Na preko 7 festivalskih bina nastupiće neka od najpoznatijih imena svjetske muzičke scene, među kojima najtraženiji svjetski elektronski sastav The Prodigy, nekadašnja članica sjajnog sastava Moloko, Roisin Murphy, drum'n'base svjetska atrakcija Rudimental DJ set, sjajni britanski duo Sigma, najpopularniji balkanski sastav Dubioza kolektiv i mnogi drugi.

"Duplo više gostiju je obezbijedilo svoje mjesto na festivalu, u odnosu na isti period prošle godine, a tokom četiri dana festivala na Jaz će pristići turisti iz gotovo svih zemalja svijeta, sa svih kontinenata", saopšteno je iz organizacionog tima.

Zagrijavanje za festival sa Van Doornom

Zvijezda svjetske elektronske scene, holandski DJ i producent Sander Van Doorn, večeras će nastupiti u diskoteci "Top Hill", kao zagrijavanje pred početak ovogodišnjeg drugog izdanja Sea Dance festivala.

Na repertoaru ovog čuvenog DJ maga naći će se neki od njegovih najboljih hitova među kojima su i "Gold skies", na kome je sarađivao sa Martinom Garrix i DVBBS.

U bogatoj karijeri, koja traje više od dvije decenije, Sander je uspio da ostane vjeran zvuku koji njeguje, a imao je prilike i da sarađuje sa plejadom muzičara kao što su The Killers, Sia, House Mafia, Depeche Mode i mnogi drugi.

Ulaznice za nastup Van Doorna, po pretprodajnoj cijeni od 10 eura mogu se kupiti u svim Paradiso poslovnicama, online putem Gigstix.me i Gigstix.com. Cijena ulaznice na veče eventa biće 15 eura.

Bonus video: