Na Jaz stiže Todor Ivanov aka AK47

Festival će trajati 18 sati bez prestanka od podne do šest ujutro, a pored pomenutih publiku na Jazu očekuju i DJ Dr. Kucho, Beltek, Dave Kurtis, duo Lissat Voltaxx, Vill, Nick Navi i John K
0 komentar(a)
On/Off festival
On/Off festival
Ažurirano: 09.07.2015. 17:43h

Makedonski DJ, producent i remikser Todor Ivanov aka AK47 novo je ime na spisku učesnika prvog festivala ON/OFF koji će biti održan 2. avgusta na plaži Jaz.

Todor Ivanov je pobjednik milenijumskog DJ takmičenja u Las Vegasu 2000. Takođe je i vlasnik američke izdavačke kuće “Blue Records”.

Tokom svoje karijere imao je priliku da sarađuje sa svjetskim velikanima među kojima su i crnogoskoj publici dobro poznati Roger Sanchez, Armand Van Helden, Tom Novy, kao i Fedde Le Grand, Steve Angello.

Pored Todora Ivanovića, nova imena ON/OFF festivala su i Marek Tripkowsky, Marko Milanović, Kiza Karanović i Mr. Jools.

Festival će trajati 18 sati bez prestanka od podne do šest ujutro, a pored pomenutih publiku na Jazu očekuju i DJ Dr. Kucho, Beltek, Dave Kurtis, duo Lissat & Voltaxx, Vill&Vash, Nick Navi i John K.

Organizatori su ljubiteljima elektornskog zvuka omogućili da ulaznice nabave u pretprodaji po cijeni od 10 eura, a mogu se naći na kioscima Štampe i Tobacco S Pressa u svim gradovima Crne Gore.

Na dan festivala ulaznica će koštati 15 eura.

Bonus video: