Kompletiran spisak izvođača za Sea Dance: Stižu Modestep, Viva Vox...

Sa ovim imenima se sada dolazi do spiska od preko 100 muzičara koji će od 15. do 18. jula nastupit na sedam bina na Jazu
71 pregleda 1 komentar(a)
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 07.07.2015. 10:53h

Sea Dance festival kompletirao je ovogodišnji spisak izvođača kom su se pridružili dubstep sastav Modestep, Zemlja Gruva, Van Gogh, Viva Vox i Hornsman Coyote.

Sa ovim imenima se sada dolazi do spiska od preko 100 muzičara koji će od 15. do 18. jula nastupit na sedam bina na Jazu.

Londonski sastav Modestep je nakon duže pauze objavio i novi album, a nastupiće 15. jula.

Dance paradise stage bina ugostiće 15. jula britansku DJ zvijezdu Durante. Festivalskoj publici će se svojim setom predstaviti i odlični dubrovački DJ i producent Haris. Pravi spektakl se očekuje u subotu 18. jula kada će DJ pult preuzeti čuveni tim svjetske atrakcije Cirque Du Soul.

Drugo izdanje Sea Dance festivala okupiće posjetioce iz preko 50 zemalja, sa svih kontinenata, počev od Australije do Sjeverne i Južne Amerike, među kojima najviše gostiju iz Zapadne Evrope, i to Velike Britanije, Francuske, Holandije i Belgije. Na nešto manje od 10 dana pred početak festvala, traži se ulaznica više.

Ovogodišnji Sea Dance festival okupiće plejadu svjetskih muzičkih imena. Pored ekskluzivnog koncerta britanskih zvijezda The Prodigy, na kome će publika moći da čuje neke od hitova koji su ih proslavili u karijeri dugoj dvije i po decenije, kao i singlove sa novog albuma "The Day is my Enemy", na glavnoj festivalskoj bini pojaviće se i britanski superstarovi Rudimental DJ set, muzička diva i nekadašnja članica sastava Moloko, Rošin Murphy, kao i Sigma, Wilikinson, holandski tro Noisia, najpopularniji balkanski bend Dubioza Kolektiv i mnogi drugi.

Ulaznice sa 50% popusta samo do 10. jula

Kompleti ulaznica mogu se kupiti po cijeni od 39,99 eura, a u toku je i prodaja dnevnih ulaznica sa 35% popusta. Ulaznica za prvi dan festivala 15. jul, kada će na Glavnoj bini festivala nastupiti jedan od najvećih svjetskih elektronskih sastava The Prodigy, sada iznosi 24,99 eura, dok je cijena za ostale dane pojedinačno 19.99 eura.

Za nezaboravni ljetnji doživljaj u prodaji su i ulaznice za Sea Dance kamp, koji će biti otvoren od 13. do 20. jula, a dostupne su po cijeni od svega 26,5 eura za sedam dana morske ekstravagance! Kompleti karata se mogu kupiti u prodajnoj mreži GIGSTIX Montenegro na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore i u svim T Centrima.

Bonus video: