Jovan Aleksić spreman za superfinale zvjezdica

Za Jovana se može glasati slanjem poruke na 14664
87 pregleda 5 komentar(a)
Jovan Aleksić, Foto: Privatna arhiva
Jovan Aleksić, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 03.07.2015. 15:52h

Superfinale dječjeg muzičkog takmičenja Pinkove zvezdice, održaće se u subotu veče sa početkom u 20 sati, a tom prilikom nastupaće i talentovani Jovan Aleksić, koji je jedini učesnik u tom šou iz Crne Gore, a koji je otkrio da sprema potpuno drugačiji nastup u odnosu na ranije.

"U emisiji će biti nekoliko presjeka, pa će oni koji prođu dalje izvoditi više pjesama. Ja sam spremio četiri i u pitanju su numere poznatih svjetskih izvođača”, ispričao je Jovan koji je dodao da će ovoga puta kombinovati nekoliko najpopularnijih pjesama istog izvođača.

U spremanju koreografije, Jovanu je do sada pomagao glumac i pjevač Slavko Kalezić, a tako će biti i ovoga puta.

"Radi se na koreografiji i mislim da će to biti super, Slavko mi ponovo pomaže”, rekao je Aleksić, koji na pitanje da li se nada pobjedi, ponavlja ono što je kazao i u ranijim intervjuima - da je zadovoljan i prolaskom u superfinale.

Prilikom komentarisanja nastupa, članovi žirija su često Jovanu govorili da se nalazi u potpuno drugačije svijetu kada izađe na scenu, a to potvrđuje i njegov otac Vladimir.

"Tačno je to što je kazao žiri, jer on kao da se uključi i isključi sa struje. Čim se nastup završi i on siđe sa scene, više ne govori o njemu, niti ga pominje. Ali je samokritičan, kada vidi svoj nastup na televiziji kaže da je moglo bolje”, tvrdi njegov otac.

On je otkrio da će Jovan večeras sa ostalim takmičarima biti gost posebne emisije gdje će publika, koja će svojim glasovima i izabrati pobjednika, imati priliku da im postavlja pitanja i tako ih bolje upozna.

Za Jovana se može glasati slanjem poruke u čijem sadržaju je njegov broj “10” na 14664.

Bonus video: