Viktorija Loba najbolja za "Kišu i sunce"

“Na ovaj singl čekali smo dvije godine. Samo zbog njega je kasnio čitav projekat, ali se nadam da će projekat 'Svi životi moji' uskoro biti objavljen ne samo u Crnoj Gori, već i u čitavom regionu”, ističe Radovanović
173 pregleda 0 komentar(a)
Vanja Radovanović, Foto: Privatna arhiva
Vanja Radovanović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 29.06.2015. 19:08h

Kantautor Vanja Radovanović objavio je singl “Kiša i sunce” koji je otpjevao sa ruskom pjevačicom koja živi u Makedoniji Viktorijom Lobom.

“Na ovakav zvuk su ljudi navikli kad sam ja u pitanju, pa su i reakcije pozitivne”, ističe za Vijesti Radovanović koji je ovim singlom zaokružio i priču kad je u pitanju njegov drugi studijski album koji će se zvati “Svi životi moji”.

“Na ovaj singl čekali smo dvije godine. Samo zbog njega je kasnio čitav projekat, ali se nadam da će projekat 'Svi životi moji' uskoro biti objavljen ne samo u Crnoj Gori, već i u čitavom regionu”, ističe Radovanović.

Žensku dionicu pjesme otpjevale su mnoge pjevačice, ali se na kraju producent iste Ratko Jovanović odučio za verziju sa Lobom. O tome kako se njemu sviđa ta verzija, Radovanović odgovara:

“Ova pjesma je dugo stajala, čuo sam razne verzije iste, pa sam odavno i prestao da budem objektivan kad je ona u pitanju. Ono što je najbitnije je da smo uspjeli da prenesemo poruku, pa sam zbog toga i zadovoljan kako u ovoj verziji zvuči 'Kiša i sunce'”.

Prvu verziju pjesme otpjevala je hrvatska pjevačica Kim Verson, a upravo za nju snimljen je i spot.

“Mislim da ćemo kad je spot u pitanju morati sve iz početka. Ima se, pa što bismo se štedjeli”, našalio se Radovanović.

Bonus video: