Nina Simić: Radujem se povratku u Crnu Goru

Rođena sam u Kotoru, pa je ovo nastup pred domaćom publikom, kaže Nina
586 pregleda 0 komentar(a)
Nina Simić, Foto: Federalna.ba
Nina Simić, Foto: Federalna.ba
Ažurirano: 25.06.2015. 17:03h

Učesnica nedavno završenog drugog serijala muzičke emisije X Factor, Katarina Nina Simić iz Mladenovca, zajedno sa finalistima ovog takmičenja, podgoričkim bendom “Highway” nastupiće na “Pešticada festu” koji će biti održan u subotu u Petrovcu. Njihov nastup biće uvod u koncert jednog od mentora Massima Savića.

“Baš se radujem što se vraćam u Crnu Goru. Ne znam koliko vam je poznato, ali rođena sam u Kotoru i svojih prvih deset godina života provela u Tivtu, pa je ovo za mene, na neki način, nastup pred domaćim publikom”, kazala je na početku razgovora za Vijesti Simićeva koja je u X Factoru stigla skoro do kraja. Ipak, priznaje da postignutim rezultatom nije zadovoljna.

“Mislim da u ovom slučaju samo Amel Ćurić (pobjednik) može biti zadovoljan. Svi ostali, htjeli mi to da priznamo ili ne, smatramo da smo mogli i bolje i više”, ističe dvadesetogodišnja pjevačica koju je publika zapazila još u uvodnoj fazi takmičenja kada je svojom požrtvovanošću osvojila svog mentora Željka Joksimovića, jer je nastupila sa upalom plućne maramice.

“Na svu sreću nije bilo posljedica, ali me bolest još drži. Međutim, kad nešto voliš, nema prepreka, time sam se vodila i na tom nastupu i isplatilo se”, prisjeća se Simićeva. Kako kaže, iako je znala da je bolesna, ljubav prema muzici je pobijedila. Zbog proba i putovanja nije mogla da leži i odboluje upalu kako treba, pa je riješila da zanemari problem i okuša sreću.

Nina je radila akustične svirke, ali joj je, navodi, učešće u ovom šouu puno pomoglo da stekne neophodno iskustvo i nauči da vlada scenom.

Nina otkriva da već radi na prvom singlu i da će biti u pitanju balada.

“Tokom šoua publika me uglavnom prepoznala kao rok pjevačicu. Volim rok i privatno ga slušam, ali volim i balade. Moja prva pjesma biće upravo sporijeg ritma, trenutno se radi i to je sve što ću vam otkriti do sada”, tajanstvena je Nina koja je dobila i ponude od određenih autora da rade za nju.

“Traju pregovori, tako da bi bilo glupo da bilo šta najavljujem. Eto, voljela bih da mi Željko Joksimović uradi jednu pjesmu i da ispuni obećanje i pomogne mi oko promocije mog prvog singla”, ističe pjevačica.

“Pet minuta slave” koje je dobila zahvaljujući X Factoru obećava da će maksimalno da iskoristi.

“Ako želiš da napraviš uspjeh, onda moraš da grizeš i juriš ljude. Maksimalno ću se potruditi da slavu stečenu u ovom takmičenju iskoristim na pravi način”, obećava Nina.

To što su otkrili da smo Petar i ja u vezi, nije nam pomoglo

Nina je u žižu javnosti dospjela i zbog veze sa Petrom Tošićem, pjevačem grupe Highway.

“To što su mediji otkrili da smo u vezi, nije nam pomoglo. Naprotiv. Otišli smo na muzičko takmičenje gdje treba da je presudan naš talenat, glas pjevanje, a ne nešto drugo. Svi smo došli sa ciljem da pokažemo šta znamo, a ne da se provlačimo po novinama zbog privatnog života”, ističe Simić i otkriva da je bodrila svog momka u finalu X Factora.

“Veliku podršku ima i on od mene, ali i ja od njega, Luke i Marka, takođe članova Highwaya”, otkriva Simić. Na pitanje hoće li i poslovno sarađivati sa svojim momkom odgovara:

“Ne znam kakve planove ima produkcija za nas, ali mislim da u skorijem periodu nećemo raditi zajedničke numere. Svakako bih voljela da sarađujem sa njima, jer su oni sjajni muzičari”, kazala je Nina.

Bonus video: