Sivilo svake srijede objavljuje po jednu pjesmu

„Htio sam da probam nešto novo, interesantno i zabavno”, kaže Sivilo za "Vijesti"
104 pregleda 2 komentar(a)
Sivilo, Foto: Sivilo/Facebook
Sivilo, Foto: Sivilo/Facebook
Ažurirano: 25.06.2015. 15:18h

Podgorički reper Balša Krkeljić Sivilo, iznenadio je fanove juče objavljivanjem prvog singla “No.1” sa predstojećeg “Ljeto kada su me krunisali”, a u narednim mjesecima, svake srijede na njegovom Facebooku naći će se nova pjesma.

“Htio sam da probam nešto novo, interesantno i zabavno. Vjerujem da će biti zanimljivo publici da svake srijede dobija kvalitetnu rep muziku. Živimo u vremenu u kojem su muzičari popularni i poznati zahvaljujući Facebook postovima i tvitovima, to ih čini prisutnim u javnosti, umjesto da to rade svojom muzikom”, objasnio je Sivilo zbog čega se odlučio za takvu vrstu promocije pod nazivom #sivesrijede.

“Probaću da opravdam svoje zvanje ovog ljeta i daću publici dovoljno materijala kako bih bio prisutan na muzičkoj sceni kako muzičar i treba da bude, a to je kroz svoju muziku”, dodao je on, a zatim otkrio nešto više o samom albumu.

“Album sam osmislio sa Marknrollom, koji je i producent projekta, pod Bassivity etiketom sa kojom sarađujem još od mog prvijenca. Pored Marknrollovih instrumentala, kroz 12 pjesama, koliko će ih biti ovog ljeta, sarađivaću sa izvođačima sa cijelog Balkana”, nagovijestio je on i istakao da su reakcije fanova i kolega odlične, te da su komentari počeli da pristižu odmah nakon objavljivanja prve pjesme.

“Reakcije su super. Svi su čekali dugo da nešto objavim, pa ih je ideja o plasiranju jedne pjesme nedjeljno oduševila”, ispričao je Sivilo. On je objavio i spot za prvi singl, a može se pogledati na Bassivityjevom Youtube kanalu.

“Svaka pjesma će imati odgovorajući vizuelni identitet - neke spot, a neke motion cover u vidu videa ili animacije. Kreativni tim Mediataga Advertisinga je sve to osmislio kako bi album i vizuelno bio zanimljiv”, pohvalio se reper. “Ako bude velikog interesovanja za ovaj projekat, pjesme bi mogle završiti i na CD-u, još je rano za te planove”, zaključio je on.

Bonus video: