Sea Dance kamp biće otvoren od 13. do 20. jula

Pored garantovanog mjesta u kampu, posjetiocima Exit i Sea Dance kampova, biće obezbijeđeni zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, lavaboi, raznovrsna ponuda hrane i pića, stanica za punjenje elektronskih uređaja, dok će o njima brinuti osoblje recepcije, stjuarti i volonteri
77 pregleda 1 komentar(a)
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 25.06.2015. 10:57h

Sea Dance kamp biće smješten na Jazu, na plaži koju je vodeći svjetski turistički vodič Lonely Planet nedavno stavio na prvo mjesto liste najboljih evropskih plaža.

Kamp se nalazi na samoj obali, svega 50 metara od mora, usred glavnih festivalskih zbivanja, po čemu je višestruko nagrađeni festival na Jazu, jedinstven u svijetu.

Sea Dance kamp biće otvoren od 13. do 20. jula, a trenutna promo cijena sedmodnevne propusnice po osobi iznosi 26,5 eura u pretprodaji. Tokom festivala, cijena ulaznice za kamp će iznositi 35 eura.

Ulaznice za kamp se mogu nabaviti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore, objektima Tobacco S Press i Štampe.

Ovogodišnji kamp festivala Egzit (Exit) biće postavljen na novosadskom kupalištu Štrand na Dunavu, a posjetioci će u njemu moći da borave od 7. do 14. jula, najavili su danas organizatori.

Pored garantovanog mjesta u kampu, posjetiocima Exit i Sea Dance kampova, biće obezbijeđeni zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, lavaboi, raznovrsna ponuda hrane i pića, stanica za punjenje elektronskih uređaja, dok će o njima brinuti osoblje recepcije, stjuarti i volonteri.

“Boravak u kampovima Exit Avanture za goste iz cijelog svijeta biće nezaboravno iskustvo, koje će dodatno pronijeti glas širom planete o ljepotama Novog Sada i Budve, te njihovim plažama Štrand i Jaz. Druženje domaćina sa ljudima iz svih krajeva svijeta, spavanje pod vedrim nebom i cjelodnevno kupanje očekuju posjetioce Exit i Sea Dance kampova, čime koncept festivalskog ljetovanja velike Exit Avanture, postaje još primamljiviji za turiste i medije iz cijelog svijeta,” ističu organizatori.

Naručivanje kamperske opreme, koja će kampere da sačeka na recepciji, trenutno može da se obavi putem sajta www.exittrip.org. Na sajtu zvanične turističke agencija Exita, prodaju se i brojni drugi paketi koji sadrže smještaj u kampu, prevoz, kao i druge smještajne opcije, a cijene aranžmana za pravo festivalsko ljetovanje od 7. do 20. jula, na dvije pješčane plaže, počinju od 99 eura.

Još jedna promo žurka

Talas promotivnih žurki Sea Dance festival se nastavlja u subotu, 27. jula, u Montenegro Pub-u u Podgirici.

Tom prilikom nastupiće crnogorski DJ-evi: Grum, Proximus i Raven Tk, ovogdišnje zvijezde Dance Paradise bine.

Ulaz na žurku je slobodan, stoji u saopštenju.

Ulaznice sa 60 odsto popusta samo do 1. jula

Zbog velikog interesovanja ostao je još veoma mali broj četvorodnevnih ulaznica za predstojeće drugo izdanje Sea Dance festivala po aktuelnoj promo cijeni od 29,99 eura, sa čak 60 odsto uštede u odnosu na finalnu cijenu, a zainteresovani će moći da ih kupe do srijede 01. jula, nakon čega će ulaznice biti skuplje.

U prodaji je i veoma ograničen kontingent dnevnih ulaznica po promotivnim cijenama, sa 35 odsto popusta. Ulaznica za prvi dan festivala 15. jul, kada će na glavnoj festivalskoj bini nastupiti jedan od najvećih svjetskih elektronskih sastava The Prodigy, iznosi 24,99 eura, dok je cijena za ostale dane pojedinačno 19.99 eura.

Bonus video: