Poslušajte pjesmu sa kojom se "Highway" večeras bori za pobjedu

Gledaoci za "Highway" mogu glasati tako što će poruku sadržine "15" poslati na 14560. Poruka košta 60 centi, duplo skuplje nego u ostalim zemljama što ih diskriminiše u odnosu na ostale takmičare
4 komentar(a)
Highway
Highway
Ažurirano: 21.06.2015. 12:03h

Jedini predstavnici Crne Gore na takmičenju "X Factor Adria", večeras se u Beogradu bore za pobjedu.

Bend "Highway" će u Beogradskoj areni nastupiti treći, a gledaoci za njih mogu glasati tako što će poruku sadržine "15" poslati na 14560. Poruka košta 60 centi, duplo skuplje nego u ostalim zemljama što ih diskriminiše u odnosu na ostale takmičare.

Nakon prvog presjeka glasanja ispadaju dva kandidata... Nakon drugog još dva takmičara, da bi ih ostalo dvoje u finalnoj trci za pobjedu.

Podgorički bend će nastupiti sa pjesmom "Bar na kratko", koju će izvesti i na predstojećim "Sunčanim skalama". Muziku za pjesmu radio je Luka Vojvodić, tekst Marko Pešić, Petar Tošić i Luka Vojvodić, a aranžman Dejav Vozlić. "Highway" je pjesmu snimio u studiju "Kolarac" Dejana Vozlića.

Superfinalisti druge sezone “X Faktora” su još Magadalena Bogić, Amel Ćurić, Iva Ćurić, Bobi Mojsovski, "9Control" i naši predstavnici – bend "Highway".

Večeras će, kao specijalni gost, nastupiti i britanska zvijezda i pobjednik njihovog izdanja "X factora", Džejms Artur.

Finale počinje u 21 sat.

Bonus video: