Laka održao koncert u PG: U šumi više nema međeda, svi su u gradu

Smjenjivale su se numere sa dva albuma među kojima su “Stvorenje”, “Razočaro”, “Zec”, a onda je došao na red i najnoviji singl “Poželjenje
132 pregleda 0 komentar(a)
Elvir Laković Laka, Foto: Luka Zeković
Elvir Laković Laka, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 19.06.2015. 06:32h

Muzička atrakcija iz Bosne i Hercegovine Elvir Laković Laka sinoć je u pratnji svoje sestre Mirele i benda prvi put nastupio u glavnom gradu Crne Gore.

Publika koja je u velikom broju došla u Hard Rock Cafe dočekala je pozitivni dvojac sa nestrpljenjem, a već na pocetku Laka i Mirela su najavili ludnicu.

"Pozdravite nas gromoglasnim aplauzom", zamolio je Laka nakon prve pjesme, a ova i svaka naredna ispraćena je ovacijama.

Smjenjivale su se numere sa dva albuma među kojima su “Stvorenje”, “Razočaro”, “Zec”, a onda je došao na red i najnoviji singl “Poželjenje”.

Najveće oduševljenje izazvao je Lakin “Pokušaj”, zahvaljujući kojem je 2008. godine osvojio ne samo cijeli region već i evrovizijsku publiku, a on i Mirela i za ovu pjesmu imali su posebnu koreografiju, dok su najhrabriji iz publike imitirali onu sa Eurosonga u Beogradu.

"Ima li u vas Međeda? Kod nas ih u šumi više nema, svi su u gradu", otkrio je laka prije nego je otpjevao kompoziciju “Međed” sa prvog albuma.

Mirela se u jednom trenutku spustila u publiku i plesala sa momkom koji je u prvom redu đuskao tokom čitavog koncerta što je publika pozdravila aplauzom u fotografisanjem. Tokom večeri publika je čula i numere “Stvorenje”, “Piškila”, “Gasovi”.

Bonus video: