Saradnja Trebjese i Sea Dancea: "Ova godina će biti jedinstvena"

zvršna direktorica "Trebjese" Sanja Ćalasan kazala je da "Beck's" od lansiranja na crnogorskom tržištu 2005. podržava visokokvalitetne muzičke projekte, pa je tako saradnja sa Sea Danceom prirodna
202 pregleda 6 komentar(a)
Dušan Kovačević, Sanja Ćalasan, Foto: Luka Zeković
Dušan Kovačević, Sanja Ćalasan, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 19.06.2015. 06:39h

Dogovor o saradnji Pivare "Trebjesa" i Sea Dance festivala po kojem će zvanično pivo ovogodišnjeg, drugog izdanja te manifestacije biti "Beck's", predstavljen je sinoć u hotelu "Zija" u Podgorici na druženju sa predstavnicima medija i drugim zvanicama.

Pripremljena je i predstavljena posebno dizajnirana "Beck's" Sea Dance limenka, kao i promo pakovanje zvaničnog piva festivala, sa 12 limenki od po 0,5 litara. U saradnji sa Telekomom, uz kupovinu ovog piva potrošači dobijaju i četiri eura kredita za pozive i SMS u okviru te mreže. Ova ponuda važi za pripejd korisnike.

Izvršna direktorica "Trebjese" Sanja Ćalasan kazala je da "Beck's" od lansiranja na crnogorskom tržištu 2005. podržava visokokvalitetne muzičke projekte, pa je tako saradnja sa Sea Danceom prirodna.

Direktor Exita Dušan Kovačević kazao je da mu je drago što je ostvarena saradnja sa "Trebjesom".

"Siguran sam da ćemo kao dva prepoznatljiva brenda uspjeti u narednom periodu da se zajedničkim snagama etabliramo kao sinonimi za najbolje iz Crne Gore", izjavio je on i dodao da se ove godine očekuje 50 odsto veća posjeta na Sea Dance festivalu.

"Vjerujte, ova godina će biti jedinstvena. Osvojili smo nagradu za najbolji evropski festival, to nije nešto što se dešava svaki dan i mislim da kao što su neki Exiti ostali u analima, tako će ova godina ostati u festivalskoj istoriji Crne Gore kao posebna, tako da vas pozivam sve da ne propustite Sea Dance", kazao je on. Uz predstavnike medija, među zvanicama koje su prisustvovale događaju i imale priliku da probaju novi "Beck's" sa natpisom "Sea Dance" na sebi bile su i komičarke Paris i Pipa, te crnogorski muzičari Božo Bulatović, Nina Žižić, Andrijana i Marija Božović. Sea Dance će se održati od 15. do 18. jula na plaži Jaz, a nastupaju The Prodigy, Rošin Marfi, Rudimental, Sigma, Vilkinson, Noisia...

Bonus video: