Ćerka Vitni Hjuston gubi borbu za život

Porodica ćerke pokojne pjevačice Vitni Hjuston, nakon višemjesečne borbe, riješila je da Kristinu iz bolnice prebace u svoju porodičnu kuću, gdje će preminuti
260 pregleda 0 komentar(a)
bobi kristina vitni hjuston, Foto: Beta-AP
bobi kristina vitni hjuston, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 15.06.2015. 13:42h

Poslije višemjesečne borbe, porodica Bobi Kristine (22) izgubila je svaku nadu da će ona uspjeti da pobijedi smrt.

Porodica ćerke pokojne pjevačice Vitni Hjuston, nakon višemjesečne borbe, riješila je da Kristinu iz bolnice prebace u svoju porodičnu kuću, gdje će preminuti.

S obzirom na to da je u istoj kući preminula i njena mama, za koju je bila veoma vezana, Kristinina porodica odlučila je da pjevačicina ćerka završi na isti način, jer su veoma male šanse da će preživjeti, ali toj odluci se protivi njen otac Bobi Braun.

Izvori bliski muzičaru kažu da on ne želi da isključi ćerku sa aparata koji je održavaju u životu.

Podsjetimo, ćerka Vitni Hjuston i Bobija Brauna pronađena je u kadi bez svijesti, u istom položaju kao i njena mama kada je preminula.

Kristinu je pronašao njen suprug Nik Gordon, koji ju je oživljavao dok nije stigla hitna pomoć. Nakon toga je Kristina prebačena u bolnicu, a zbog povreda na mozgu ljekari su izazvali vještačku komu.

Iako su pokušali da je probude iz kome, ona je još u nesvjesnom stanju, a izbori bliski porodici kažu da je pretrpjela oštećenja na mozgu koja je nemoguće izliječiti.

Bobi, koji je bio u braku sa Vitni 14 godina, zajedno sa pjevačicinim bratom Garijem, ima zajedničko starateljstvo nad Bobi Kristinom i njenom imovinom, što znači da obojica donose odluke o njenoj njezi i zdravstvenim potrebama. Trenutno se Bobi Kristinino bogatstvo procjenjuje na 20 miliona dolara.

Nedavno su objavljene informacije da se Vitnina ćerka borila sa zavisnošću još od svoje 14. godine.

Blic.rs

Bonus video: