Džej Kej napustio Crnu Goru: Ibica i Majorka nemaju ovu ljepotu

Poseban utisak na pjevača ostavio je Bokokotorski zaliv i njegova ostrva, za koja smatra da su "magična"
5 komentar(a)
Ažurirano: 14.06.2015. 16:42h

Frontmen popularnog britanskog esid džez benda Jamiroquai, Džej Kej napustio je juče Crnu Goru u kojoj je bio na odmoru prethodnih dana. Pjevač je istakao da želi ponovo da se vrati na naše primorje, a osim odličnog gostoprimstva, posebno je oduševljen ljepotama mjesta i prirode koju je imao prilike da vidi. Pozitivne utiske o Crnoj Gori nosi još od prošle godine kada je njegov bend nastupio na Sea Dance festivalu.

"Nosimo samo pozitivne utiske sa prošlogodišnjeg Sea Dance festivala, zahvaljujući kojem sam imao prilike i da otkrijem ovaj predivni grad i obalu i zato sam želio da ovaj kraći odmor iskoristim i vratim se ovdje. Ovo je stvarno posebno mjesto. Priroda, obala, uvale, kao i ostrva koja sam posjetio su fantastični. Boravio sam na brojnim mjestima na svijetu: na Majorci, Ibici, itd. ali ona i dalje nemaju ovu ljepotu koju Crna Gora ima. Volio bih da se sljedeći put ovdje vratim i održim još par koncerata", izjavio je harizmatični pejvač koji je u pratnji svog tima privatniom avionom napustio Crnu Goru sa tivatskog aerodroma.

Frontmen Jamiroquaia na tivatskom aerodromu

Smješten u luksuznom penthaus apartmanu kompleksa Dukley Gardens, Džej Kej je uživao u Crnoj Gori u stilu naslova jedne od njegovih popularnih pjesama "Seven Days in Sunny June", a na raspolaganju su mu bili gliser, džet ski i luksuzna jahta kojom je prethodnih dana obišao brojna mjesta na crnogorskoj obali.

Poseban utisak na njega ostavio je Bokokotorski zaliv i ostrva, za koja smatra da su "magična". Popularni muzičar i njegovi gosti nisu bili previše zahjtevni. Odmor u Crnoj Gori iskoristili su na pravi način kako bi popularni pjevač se sa napunjenim baterijama vratio snimanju novih pjesama sa svojim bendom.

Jamiroquai je bio glavna zvijezda premijernog izdanja Sea Dancea, na čijoj glavnoj bini je lani priredio spektakularni nastup pred oko 22 hiljade fanova.

Nakon toga, Džej Kej se našao u ulozi domaćina i pravog šoumena veoma uspješne druge večeri humanitarnog segmenta Sea Dance festivala „Be Human“ u Dukley Gardens, tokom koje je prikupljeno preko 100.000 eura pomoći ugroženima od katastrofalnih poplava u Srbiji, BIH i Hrvatskoj.

Galerija

Bonus video: