Bedem Grooves 17. juna u Nikšiću

Organizatori su najavili da će crnogorski DJ-evi publici servirati trenutno najpopularnije žanrove elektronske muzike
0 komentar(a)
proximus, Foto: Facebook
proximus, Foto: Facebook
Ažurirano: 12.06.2015. 16:38h

Četiri crnogorska DJ-a: Darko Milošević, FFunk, Proximus i P.S. nastupiće na elektronskoj žurci pod nazivom "Bedem Grooves" koja će se 17. juna od 21 sat održati na maloj sceni Bedema u Nikšiću. Program će se odvijati do tri sata iza ponoći, a ulaz će biti besplatan.

Organizatori su najavili da će crnogorski DJ-evi publici servirati trenutno najpopularnije žanrove elektronske muzike kao što su deep house, tech house, electro house, techno i progressive house.

"Bedem Grooves je organizacija koja je okupila grupu mladih ljudi sa željom da podstaknu razvoj kulture i kreativnost mladih iz Nikšića i omogućimo alternativna okupljanja afirmativnog karaktera sa ciljem podsticanja urbanog elektronskog zvuka. U korist toga odlučili smo da u Nikšiću stvorimo prostor gdje će naš rad, želja i motivacija biti izražene u pravom obliku.

Inspirisani tvrđavom kao kulturo istorijskim nasljeđem, uz saglasnost i podršku JU 'Stari grad Anderva' aktivno radimo na organizovanju žurke na maloj sceni nikšićkog Bedema", saopštili su organizatori.

Bonus video: