Neki od najtraženijih predstavnika trance muzike na Exitu

Organizatori navode da, od 9. do 12. jula, ljubitelje psy i progrešive trance zvuka, očekuje londonska zvezda Avalon i holandski producent Liftshift, kao i domaći Zyce, E-Clip, Middle Mode, Imaginarium, Pion, Arhetip
95 pregleda 0 komentar(a)
DJ, elektronska muzika, Foto: Shutterstock
DJ, elektronska muzika, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 12.06.2015. 11:04h

Za svoje treće izdanje povodom 15. rođendana Exita, Gaia eXperiment bina na Petrovaradinsku tvrđavu dovodi neke od najtraženijih predstavnika trance muzike.

Organizatori navode da, od 9. do 12. jula, ljubitelje psy i progrešive trance zvuka, očekuje londonska zvezda Avalon i holandski producent Liftshift, kao i domaći Zyce, E-Clip, Middle Mode, Imaginarium, Pion, Arhetip.

Povodom Exitovog jubileja, program je obogaćen sa forest žanrom, koji će prezentovati gost iz Njemačke kroz svoja dva projekta: Noctilus i Nocti Luca, dok fuziju goa i etno stila donosi domaća stara škola Sarmati.

Za početak svake večeri, posjetioci će moći da uživaju u downtempo nastupima izvođača, kao što su Magnetic i Dalton, kao i uz domaću di-džej podršku sastavljenu od vodećih domaćih organizacija.

I ove godine Gaia eXperiment Trance bina sadržaće posebne video performanse kao i dekoracije, a njihova ovogodišnja tema ostaje iznenađenje, navode organizatori iz Exit tima.

Bonus video: