Kalezić u X Faktoru predstavlja pjesmu: Nastup će biti revolucionaran

“Pošto je tema polufinala 'Pjesma s posvetom', srdačno ističem da nastup posvećujem istinskim borcima za prave životne vrijednosti, a ovog puta je to predivna Isidora Bjelica koja drugi put pobjeđuje kancer”
551 pregleda 17 komentar(a)
Slavko Kalezić, Isidora Bjelica, Foto: Privatna arhiva
Slavko Kalezić, Isidora Bjelica, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 11.06.2015. 05:37h

Crnogorski glumac, pjevač i bivši učesnik, a kasnije i voditelj rijalitija X Factor, Slavko Kalezić u revijalnom dijelu te emisije premijerno će predstaviti novi singl “Feel the Love”, u nedjelju, 14. juna.

Za ovu numeru muziku i aranžman radio je Marko Drežnjak, a Kalezić je napisao tekst.

“Pošto je tema polufinala 'Pjesma s posvetom', srdačno ističem da nastup posvećujem istinskim borcima za prave životne vrijednosti, a ovog puta je to predivna Isidora Bjelica koja drugi put pobjeđuje kancer”, istakao je Kalezić u razgovoru za 'Vijesti', dodajući da je Bjelicu upoznao prije pet mjeseci, kada su zajedno snimali emisiju i da je na njega ostavila veliki utisak. “Sa Isidorom imam divno prijateljstvo i ovim putem joj ulivam još snage, volje i inspiracije, jer znam koliko takve stvari znače”, dodao je on i najavio saradnju sa tom spisateljicom, koja će, kaže, biti “energetska bomba”.

Kalezić je nagovijestio da će nastup u X Factoru podsjećati na “One Man Show” koji je publika imala priliku da pogleda u KIC-u Budo Tomović u Podgorici, a da će razlika će biti u tome što će ovoga puta imati podršku plesača.

“Nastup će biti umjetnički revolucionaran i slobodno mogu reći, da ću udariti nove temelje kada je pop kultura u pitanju, a sve sa pozorišnog čina i aspekta. U pitanju je nastup #LoveRevolution karaktera i tokom četiri minuta izvedbe mog singla, region će disati kao jedno tj. svi oni koji budu gledali”, ispričao je Kalezić.

On je dodao da se nastup sastoji iz tri “neraskidivo povezane” cjeline, od kojih svaka ima svoju priču.

“Moj one man show projekat 'San o vječnosti' je izazvao božanstvene reakcije i ti glasovi su se čuli daleko. Drago mi je da će milionska publika imati prilike da uživa u glumačko -vokalno-plesnim sredstvima koja ću im podariti te večeri. Virtuoznost i superiornost na sceni su moja suština i to veče će biti u tom znaku”, dodao je Kalezić, i zahvalio Crnogorskom narodnom pozorištu i Vesku Lazoviću koji su učestvovali u produkciji nastupa.

Kalezić nastup u revijalnom dijelu, ali i ponovni poziv X Factor produkcije na saradnju, doživljava kao priznanje za raniji rad.

“Nestvarna je činjenica da će nedjelju dana nakon mog gostovanja nastupiti Džejms Artur, pobjednik britanskog X Factora. Za mene je velika čast biti gost polufinala”, ispričao je on.

Kalezić je prošle godine učestvovao u X Faktoru, a nakon ispadanja produkcija je odlučila da preuzme ulogu voditelja. Nakon toga, glumac i pjevač je u toj emisiji promovisao svoju pjesmu “Krivac”.

Bonus video: