Dolaze Royal Flush, Vibe Tribe i Indra

Kampanja "Re:akcija" u okviru koje se ulaznice u ograničenom broju za sve tri večeri mogu kupiti po cijeni od 14 eura još uvijek traje
0 komentar(a)
indra, Foto: Vijesti onlajn
indra, Foto: Vijesti onlajn
Ažurirano: 10.06.2015. 15:25h

I ove godine će Refresh festival ugostiti neka od najpoznatijih imena svjetske trance scene, pa će u kotorskoj diskoteci "Maximus" od 13. do 15. avgusta nastupiti Royal Flush, Vibe Tribe i Indra.

Royal Flush je najnoviji projekat izraelskih producenata Didija Ezre (Bizzar Contract) i Edija Zalcmana (Mystical Complex). Njihov zajednički album, objavljen prije par mjeseci, "Sub Zero" naišao je na veliku podršku publike, kritike i kolega muzičara, predstavivši svijetu viziju progressive trance zvuka ovog dvojca.

Vibe Tribe je projekat producenta Stasa Marnijanskog koji važi za jednog od lidera trance scene, a koji će u Kotoru predstaviti svoj inovativni, melodičan psy trance koji mu je donio svjetsku slavu. Njegove kompozicije objavljivale su neke od najpoznatijih svjetskih etiketa, a a Marnijanski je sarađivao sa nekim od najvećih imena psy trance scene: Infected Mushroom, Skazi, Sesto Sento, Azax Syndrom...

Brojne saradnje sa velikanima imao je i Indra, jedan od traženijih trance DJ-eva svijeta, poznat po mračnim, intenzivnim i eksperimentalnim tonovima. Njega je publika u Kotoru već imala prilike ranije da čuje.

Kampanja "Re:akcija" u okviru koje se ulaznice u ograničenom broju za sve tri večeri Refresha mogu kupiti po promo cijeni od 14 eura još uvijek traje. Karte se mogu kupiti putem prodajne mreže Gigstix, na preko 50 trafika iz lanaca "Tobacco S Press" i "Štampa" u 23 mjesta širom Crne Gore.

Prošlo izdanje Refresha je po procjeni organizatora posjetilo 12 hiljada posjetilaca, koji su uživali u nastupima 50 izvođača iz Njemačke, Velike Britanije, SAD, Italije, Rumunije, BiH, Srbije i Crne Gore.

Bonus video: