Srpska turbofolkerka nastupila u PG: Djevojke uglas pjevale sa Cecom

U prvim redovima, kao i u VIP dijelu, gdje je rezervacija stola koštala 200 eura, a iznos karte za taj dio nije javno saopšten, preovladavala je mlađa publika
131 pregleda 190 komentar(a)
Ceca, koncert, Foto: Zoran Đurić
Ceca, koncert, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 07.06.2015. 06:55h

Srpska folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović, sinoć je pred nekoliko hiljada Podgoričana, ali i fanova iz drugih gradova Crne Gore, održala koncert na terenu fudbalskog kampa na Starom aerodromu.

Ona je na binu izašla oko pola sata prije ponoći, a nakon pozdravljanja prisutnih podsjetila je da je posljednji put u glavnom gradu Crne Gore pjevala 1993. godine.

U prvim redovima, kao i u VIP dijelu, gdje je rezervacija stola koštala 200 eura, a iznos karte za taj dio nije javno saopšten, preovladavala je mlađa publika.

Oni su imali priliku da u prvoj pjesmi “Lepi grome moj” uživaju u pogledu na Cecu i binu, dok je više od hiljadu ljudi koji nisu izdvojili 15 eura za ulaznicu, sa druge strane ograđenog dijela pjevalo sjedeći na travi.

Kontroverzna pjevačica je tokom koncerta pjesmu “Nevaljala” posvetila djevojkama, dok je “Neodoljiv, neumoljiv” otpjevala za muški dio publike, ali su i dame glasom ispratile svaki stih.

One su, iako se za tu pjesmu može reći da ne promoviše prava žena, uglas pjevale i stihove “dok u zoru bilo koju, noćas negdje maziš, ja bih opet bila tepih po kome ti gaziš”.

Nakon ove, uslijedili su i drugi, stari i novi hitovi folk pjevačice.

Ceca i Mima Karadžić izvukli su tokom koncerta dobitnicu automobila koji je poklonila Lutrija Crne Gore, Vanju Novaković.

Koncert je organizovala Ellefant produkcija a podršku su dobili od FK Budućnost, ali ne i od Glavnog grada, iako je većinski vlasnik kluba.

Portal Analitika ranije je pisao da će Ellefant produkcija umjesto plaćanja zakupa fudbalskog kampa na Starom aerodromu, nakon koncerta uložiti dio zarađenog novca u poboljšanje terena.

Bonus video: