Sea Dance i Exit produžili akciju "4+1" do 12. juna

Fanovi su dobili još 7 dana da okupe ekipu za najbolji festivalski provod ovog ljeta, i da uz kupljene četiri ulaznice za Sea Dance ili cijelu Exit Avanturu, petu dobiju na poklon
0 komentar(a)
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 06.06.2015. 11:22h

Zbog izuzetnog interesovanja, a na zahtjev velikog broja publike, koja nije stigla da do 5. juna obezbijedi ulaznicu za ovogodišnji Sea Dance festival i cjelokupnu Exit Avanturu, u fanovima omiljenoj akciji "4+1", akcija je produžena do 12. juna.

Kako se navodi u saopštenju Sea Dance, svi fanovi su dobili još dragocjenih 7 dana da okupe ekipu za najbolji festivalski provod ovog ljeta, i da uz kupljene četiri ulaznice za Sea Dance ili cijelu Exit Avanturu, petu dobiju na poklon.

Četvorodnevne ulaznice za Sea Dance, mogu se pronaći po promo cijeni od 29,99 eura, što je ušteda od 60 odsto u odnosu na njihovu finalnu cijenu, dok cijena ulaznice za Exit Avanturu, koja obuhvata oba festivala od Petrovaradina do Jaza, iznosi 69 eura.

Ulaznice za ovo veliko festivalsko ljetovanje, mogu se nabaviti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. Više informacija može se naći na zvaničnom sajtu Sea Dance Festivala.

Bonus video: