Brajić: Svirati prije Anastasije je priznanje kvaliteta

“Anastasijini live nastupi su jako rok obojeni. Svirka je tvrda i energična, tako da mislim da ćemo se odlično uklopiti. Otuda ideja da baš mi otvorimo koncert”, objasnio je muzičar
0 komentar(a)
Vukašin Brajić, Foto: Privatna arhiva
Vukašin Brajić, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 05.06.2015. 17:38h

Filnalista muzičkog šoua “Operacija Trijumf”, muzičar Vukašin Brajić sviraće kao predizvođač na koncertu američke pop dive Anastasije 1. jula u Kombak areni.

“Dobio sam poziv od Arene. Ideja je bila njihova i zbog toga mi je posebno drago. Mnogo znači kada dobijete poziv, jer je to samo po sebi priznanje kvaliteta”, kazao je Vijestima Brajić.

Iako poznat po rokerskom stilu, kako kaže ne smeta mu što će biti predizvođač upravo Anastasiji, a nastup najavljuje kao žestoko rok zagrijavanje.

“Anastasijini live nastupi su jako rok obojeni. Svirka je tvrda i energična, tako da mislim da ćemo se odlično uklopiti. Otuda ideja da baš mi otvorimo koncert”, objasnio je muzičar koji se nada da će ovo ljeto provesti radno.

Ranijih godina je upravo ljeti nastupao po Crnogorskom primorju, a ove godine, njegova muzika čuće se i šire.

“Mi ovog vikenda sviramo u Nici, i imamo pregovore za neke nastupe na Azurnoj obali u toku ljeta. Ako uspijemo da se dogovorimo, i dobijemo dozvolu za rad, onda ćemo ljeto provesti tamo. Ako ne, Crna Gora stoji kao opcija, ali sve je manje mjesta na kojima može da se svira rok, a koja žele i mogu da plate nivo svirke koji mi pružamo. Nažalost, ni prošlo ljeto nijesmo uspjeli da se dogovorimo. A interesovanje publike iz Crne Gore je veliko. Bar sudeći po društvenim mrežama”, tvrdi Brajić.

Posljednjih mjeseci stao je sa autorskim radom, a kako kaže, iako ima ekipu koja i što se tiče tog dijela stiji iza njega, trenutno traže adekvatnu pjesmu.

“Mi smo već neko vrijeme na probama u studiju, ali još nemamo ništa konkretno. Nadamo se da ćemo novi singl uspjeti da snimimo i završimo probe do 1. jula kako bismo ga prezentovali i na nastupu u Areni. No, ako se to ne desi, nećemo na silu objavljivati singlove. Pjesmu ćemo pustiti u etar tek kad budemo potpuno zadovoljni kako zvuči. Tražimo pjesmu koju treba da pošaljemo kao odemo u Ameriku, jer je jedna izdavačka kuća pokazala interesovanje za nas, ako uspijemo da ogovorimo na njihove kriterijume. Taj singl će biti test da vidimo da li smo, kao bend, spremni da odgovorimo na pravi izazov”, zaključuje Brajić.

Bonus video: