ZA SVE POSJETIOCE

Zabava povodom festivala Southern Soul u Porto Montenegru

Tokom četiri festivalska dana u Dolcinium Kite Club-u u Ulcinju krajem mjeseca predstaviće se najvažniji britanski DJ-evi i bendovi iz orbite soul, jazz, funk, hip/hop, disco, house muzike, objedinjeni u southern soul konceptu
80 pregleda 0 komentar(a)
Southern soul, Foto: Oliviercavaller.com
Southern soul, Foto: Oliviercavaller.com
Ažurirano: 03.06.2015. 18:08h

Za dobru najavu ljeta, konceptualna radnja “Supermarket” u tivatskom nautičkom centru Porto Montenegro biće domaćin timu Southern Soul Festivala. Na zabavi koja je otvorena za sve posjetioce sjutra od 19 sati, biće predstavljeni jazz, soul, disco i house sadržaji koji će biti lajtmotiv festivala u Ulcinju,a koji se održava od 25. do 28. juna.

Za dobru atmosferu na zabavi onih koji sa nestrpljenjem očekuju ovaj festival, biće zaduženi DJ rezidenti ovog festivala: Marko Pavlovič (Casper, Budva) i Be Good (Beat at Joes, Podgorica). 

Tokom četiri festivalska dana u Dolcinium Kite Club-u u Ulcinju krajem mjeseca predstaviće se najvažniji britanski DJ-evi i bendovi iz orbite soul, jazz, funk, hip/hop, disco, house muzike, objedinjeni u southern soul konceptu.

Pored šest live nastupa (Jarrod Lawson, BadBadNotGood, Fatima and the Eglo Live Band, Dorian Concept, Matthew Halsall Quintet, The Elliptics i Vanessa Freeman), posjetioci će imati da čuju oko tridesetak DJ nastupa (Spinna, Nature, Jeremy Underground, Romare, Patrick Forge, Mr Mendel, Jamie 3:26, Max Graef...). Predvodnik sofisticirane muzičke eklektike i planetarni muzički producent Gilles Peterson biće jedan od glavnih učesnika festivala. Drugi je Ron Trent, česti DJ najboljih njujorških i čikaških klubova.

O svim dodatnim informacijama o festivalu, posjetioci će biti informisani tokom zabave u bašti Supermarketa. Karte su dostupne i mogu se kupiti u konceptualnoj radnji Supermarket, u zgradi “Milena” u Porto Montenegru. 

Preporučujemo za Vas