Sea Dance u novom spotu Lost Frequencies

Tokom tri noći i dana kroz festivalske kapije Sea Dance-a na skrivenom biseru jadranske obale prošlo je preko 47 hiljada posjetilaca iz gotovo 30 zemalja svijeta
51 pregleda 2 komentar(a)
Lost Frequencies, Foto: Filip Roganović
Lost Frequencies, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 19.09.2018. 16:20h

Belgijski DJ Lost Frequencies snimio je spot za novi singl “Like I Love You” u kom je sumirao najbolje utiske sa svjetske turneje, a među kadrovima našla se i sjajna atmosfera sa ovogodišnjeg Sea Dance festivala.

Iako se datum održavanja festivala našao usred nastupa u SAD-u, Lost Frequencies se nije dvoumio da li da prihvati poziv da se poslije dvije godine vrati na Sea Dance, a njegovo objašnjenje za povratak bilo je vrlo jednostavno:

"Nastup sa Skrillexom na Sea Dance-u ostao mi je u sjećanju kao najbolji u životu i za mene je Sea Dance najbolji festival na svijetu!"

Peto, jubilrno izdanje Sea Dance festivala održano je na plaži Buljarica u Budvi od 29. avgusta do 1. septembra, a tokom tri noći i dana kroz festivalske kapije na skrivenom biseru jadranske obale prošlo je preko 47 hiljada posjetilaca iz gotovo 30 zemalja svijeta.

Natsupili su : Paul Kalkbrenner, Nile Rodgers & Chic, Dimitri Vegas & Like Mike, Nina Kraviz, Alice Merton, Dax J, Burak Yeter, Antigone, Francois X, Shlømo, Eagles & Butterflies, Filatov & Karas, Sofia Rodina, Bajaga i Instruktori, Rambo Amadeus, Marko Nastić, PTU Live, Hladno pivo, Van Gogh, Marko Louis, Sajsi MC , Krešo Bengalka, Vojko V, Who See, Bassivity Showcase i brojni drugi.

Bonus video: