Sea dance festival: Jednodnevne ulaznice u pola cijene samo 2. juna

“S obzirom na ogromno interesovanje koje vlada za kupovinu jednodnevnih ulaznica, onima koji žele i da obezbjede ulaznice po poklon cijeni savjet je da već od 10 časova zauzmu svoje mjesto u redu,” poručuju organizatori
60 pregleda 0 komentar(a)
Sea dance festival, Foto: Sea Dance
Sea dance festival, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 01.06.2015. 10:42h

Najbrži fanovi Sea Dance festivala u utorak 2. juna od 12 časova imaće priliku da nabave jednodnevne ulaznice po specijalnoj poklon cijeni od 19,99 eura za prvi dan festivala, kada će nastupiti jedan od najboljih svjetskih elektronskih bendova The Prodigy.

Za ostala ostala tri dana pojedinačno poklon cijena ulaznica će iznositi 14,99 eura.

Količine ulaznica po ovim cijenama biće ograničene i dostupne samo na prodajnim mjestima Tobacco S Press-a u Delta City-ju u Podgorici i na Zaobilaznici u Budvi (potez ka Starom gradu, kod nekadašnjeg objekta Perle).

“S obzirom na ogromno interesovanje koje vlada za kupovinu jednodnevnih ulaznica, onima koji žele i da obezbjede ulaznice po poklon cijeni savjet je da već od 10 časova zauzmu svoje mjesto u redu,” poručuju organizatori.

Po isteku zaliha ograničenih ulaznica po poklon cijeni, jednodnevne karte za Sea Dance festival u Crnoj Gori moći će da se nađu po novoj promo cijeni, posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore.

U toku je i akcija „4+1“, namijenjena svim onima koji žele da nezaboravno ljetnje festivalsko iskustvo podijele sa svojom ekipom. Četvoročlano društvo koje bude zajedno kupovalo ulaznice za Sea Dance ili cijelu Exit Avanturu, petu ulaznicu dobiće na poklon. Akcija traje najkasnije do 5. juna.

Aktuelna cijena četvorodnevne ulaznice za Sea Dance festival iznosi 29.99 eura, a za Exit Avanturu (Sea Dance + Exit) 69 eura, a mogu mogu se nabaviti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. Više informacija mogu se naći na www.seadancefestival.me.

Do sada su svoj nastup na Jazu, pored The Prodigy-ja, potvrdili su, između ostalog, muzička diva Roisin Murphy, britanske zvijezde Rudimental DJ set, Sigma, Wilikinson.

Bonus video: