Anastasija gostuje u Beogradu 1. jula

Anastasija je do sada prodala preko 85 miliona albuma širom svijeta i smatra se za jednu od posljednjih ikona svjetske muzičke scene
1 komentar(a)
Anastasija (Novina)
Anastasija (Novina)
Ažurirano: 01.06.2015. 05:47h

Poznata pop pjevačica moćnog i unikatnog glasa Anastasija nastupiće u beogradskoj Kombank areni 1. jula.

Organizatori su saopštili da su ulaznice za koncert pop zvijezde rodom iz Čikaga već u prodaji, po mnogo manjoj cijeni nego što je to slučaj u ostatku Evrope, a koštaju od 20 do 27 eura.

Anastasija je do sada prodala preko 85 miliona albuma širom svijeta i smatra se za jednu od posljednjih ikona svjetske muzičke scene i uzora ženama širom svijeta, jer je javno govorila o ličnoj borbi sa ozbiljnom bolešću koja joj je ugrozila karijeru.

Prestižno priznanje “World Artist Award” dobila je 2009. kao uticajni izvođač, a u znak priznanja njenog višedecenijskog humanitarnog rada na polju podizanja svijesti o raku dojke. Ona je postala druga žena ikada koja je nagrađena sa “Humanitarian Award” titulom na dodjeli nagrada “Men of the Wor” magazina “GQ” 2013.

Prvi album “Not That Kind” objavljen 2000. donio joj je svjetsku slavu i ogroman komercijalni uspjeh i brojne nagrade, kao i sljedeći “Freak of Nature”. Poslije uspješnog izlječenja tumora vratila se na scenu 2004. albumom “Anastacia” koji je postao najprodavaniji u mnogim zemljama.

Bonus video: