Prvi put nastupam u Crnoj Gori i siguran sam da će biti sjajna žurka

Tokom dva dana festivala, publika će imati priliku da čuje i muziku drugih DJ-eva poputTom Novyja, Hernana Cattanea i drugih iz regiona i Crne Gore.
0 komentar(a)
Federico Scavo, Foto: Promo slika - spring break
Federico Scavo, Foto: Promo slika - spring break
Ažurirano: 27.05.2015. 13:29h

Italijanski DJ i producent, Federiko Skavo za “Vijesti” je otkrio šta priprema za nastup na plaži Kamenovo u okviru festivala Spring Break (13. i 14. jun), ali i kakva su njegova očekivanja.

“Prvi put nastupam u Crnoj Gori. Siguran sam da će biti sjajna žurka, zato što su mi svi DJ-evi sa kojima sam razgovarao o Crnoj Gori kazali da su ljudi ludi i da su žurke sjajne”, tvrdi on.

“Publika će tokom mog nastupa imati priliku da ekskluzivno čuje moju novu muziku, ali više o tome vam ne mogu otkriti”, nagovijestio je DJ.

Scavo je istovremeno i DJ i producent, ali ističe da mu oba dijela profesije pričinjavaju jednako zadovoljstvo.

“Mislim, volim period kada sam u studiju i kada stvaram svoju muziku, ali volim i kada ih puštam ljudima i proučavam njihovu reakciju. Gledanje mase koja je nasmijana i igra, uvijek mi daje snagu da stvaram nove stvari”, otkrio je Skavo, koji je nedavno dobio priznanje za najboljeg italijanskogDJ-a.

“Ta nagrada mi znači previše. Veoma sam zahvalan što sam je dobio”, kratko je prokomentarisao on.

Skavo je privukao pažnju svjetske publike nakon što je napravio remiks čuvene pjesme “Another Brick In The Wall”, grupe Pink Floyd, pa se ovoga puta prisjetio kako je došlo do rada na njoj.

“Remiks je bio butleg koji sam puštao tokom mojih nastupa i svima se sviđao. Zbog toga sam odlučio da pitam Rodžera Votersa, lidera Pink Floyda da mi daju autorska prava i on je pristao!”, prepričao je Skavo, koji je trenutno na turneji.

“Turneja “Parole Parole” vodiće me širom svijeta. Nakon Budve, posjetiću Ibicu, Mikonos, Hrvatsku, ali i druga meni draga mjesta”, ispričao je DJ.

Dvodnevne ulaznice po cijeni od 16 eura, mogu se kupiti na odabranim prodajnim objektima “Štampe” i “Tabacco S Pressa”, kao i u agenciji Montenegro Tourist Service, dok zainteresovani više informacija mogu pronaći na sajtu sbm.co.me ili zvaničnoj stranici na Facebooku.

Tokom dva dana festivala, publika će imati priliku da čuje i muziku drugih DJ-eva poputTom Novyja, Hernana Cattanea i drugih iz regiona i Crne Gore.

Bonus video: