Knez: Srce mi je puno, šta će veća satisfakcija jednom umjetniku

Poruke i pozivi sa čestitkama, kako je otkrio Knez počeli su da pristižu odmah po završetku finalne večeri, a još nije stigao svima da odgovori
15 komentar(a)
Nenad Knežević Knez, Foto: Reuters
Nenad Knežević Knez, Foto: Reuters
Ažurirano: 25.05.2015. 14:02h

Nenad Knežević-Knez sa pjesmom “Adio” u finalu Eurosonga, koje je održano u subotu veče, plasirao se na trinaesto mjesto, što je do sada najbolji plasman Crne Gore na toj manifestaciji.

U razgovoru za “Vijesti”, pjevač je juče kazao da je i više nego zadovoljan rezultatom koji je ostvario.

“Mnogo više od toga. Van svih očekivanja. Ne mislim samo na plasman, već na reakcije publike i na način na koji smo predstavili Crnu Goru”, kazao je Nenad Knežević.

On je istakao da je jednako zadovoljan gostoprimstvom organizatora ovogodišnje Evrovizije.

Poruke i pozivi sa čestitkama, kako je otkrio Knez počeli su da pristižu odmah po završetku finalne večeri, a još nije stigao svima da odgovori.

“Teško. Puno je mejlova, poruka na telefonu, na Facebooku, Twitteru, ali i poziva. Srce mi je puno, jer šta će veća satisfakcija jednom umjetniku nego takva”, izjavio je on.

Crnogorski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu je na konferenciji za novinare, nakon polufinalne večeri u kojoj je izborio plasman u finale, otkrio da je svoje nastupe u Beču posvećuje ocu Miliju Kneževiću, te da je osjećao njegovo prisustvo na bini tokom izvođenja pjesme “Adio”.

“Apsolutno je tako bilo. Osjećao sam njegovu energiju tokom nastupa i na polufinalnoj i na finalnoj večeri. Ne znam kako to da opišem. Ta dva nastupa sam posvetio njemu, ali i svim ljudima koje volim”, naglasio je crnogorski pjevač.

Knez je za izvođenje numere “Adio” šest bodova dobio od Albanije, po dva poena od Švedske i Azerbejdžana, dvanaest od Srbije, osam od Jermenije, četiri od Makedonije i deset od Slovenije.

Bonus video: