Knez: Možda smo očekivali top ten, ali i 13. mjesto je u redu

"Moramo biti realni. Ovo je veliki uspjeh za Crnu Goru, shvatite to jer ovo je bila lavovska borba Davida i Golijata i mislim da smo napravili zaista veliki uspjeh. Puno vas volim i uskoro se vidimo"
42 komentar(a)
Nenad Knežević Knez, Foto: Reuters
Nenad Knežević Knez, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.05.2015. 08:15h

"Možda su očekavanja bila malo veća, ali budimo realni. Moramo bitii realni, mi smo stvarno dali sve od sebe, ali moram da shvatimo koliko smo ipak u Evropi mali, ipak ne ulažemo toliko sredstava u sve ovo, jer ovdje ipak važi ono – koliko para, toliko muzike", kazao je predstavnik Crne Gore na Eurosongu Nenad Knežević Knez u razgovoru za TVCG.

Skandal na Eurosongu: Crna Gora i Makedonija nisu poštovale proceduru glasanja

Rekao je da su Šveđani uložili veliki novac kako bi u Beču bili marketinški najzastupljeniji, i da bi imali najbolji nastup, koji je tehnički doveden do savršenstva.

"Mi smo, čini mi se, našu misiju ispunili, možda smo očekivali top ten, ali eto tri mjesta smo fulali, pa smo bili 13, ali u redu", rekao je Knez.

Knez je za izvođenje numere "Adio" 6 bodova dobio od Albanije, po 2 poena od Švedske i Azerbejdžana, 12 od Srbije, 8 od Jermenija, 4 od Makedonije i 10 od Slovenije.

"Moramo biti realni. Ovo je veliki uspjeh za Crnu Goru, shvatite to jer ovo je bila lavovska borba Davida i Golijata i mislim da smo napravili zaista veliki uspjeh. Puno vas volim i uskoro se vidimo", poručio je Knez.

Bonus video: