Mile Kekin otpjevao "uspavanku" stanarima okolnih zgrada

Članovi benda Van Gogh preuzeli su binu prije ponoći, a publiku je sa njima do kraja koncerta pjevala kultne numere poput „Brod od papira“, „Basna“, ali i novije hitove “Skačem, skači” i “Anđele moj brate”.
0 komentar(a)
Ažurirano: 23.05.2015. 17:38h

Kiša i hladno vrijeme nije spriječilo ljubitelje rok muzike iz Podgorice i drugih gradova, da sinoć uživaju u koncertima bendova Hladno pivo i Van Gogh, koji su opravdali dolazak fanova dobrom muzikom.

Drugo veče City Groove festivala počelo je nastupom predgrupe Milf Hunters u 20:30 sati, koji su pored nekoliko autorskih pjesama izveli i obrade poznatijih kolega.

Sat vremena kasnije pred publiku su tačno na vrijeme izašli Mile Kekin i članovi benda Hladno pivo, iako su zbog kvara kombija pri dolasku, kako su objasnili na kraju koncerta, zakasnili na tonsku probu.

“Konačno smo stigli. Prvi put, ne u Podgorici, već sa novim albumom. Počećemo sa manje poznatim pjesmama da rastjeramo oblake”, riječi su kojima je Kekin pozdravio prisutne.

Članovi Hladnog piva publiku su počastili kako starim tako i novijim hitovima, a ispunili su i obje želje fanova iz mase numerama “Soundtrack” i “Pitala si me”.

Pred sam kraj njihovog nastupa Kekin je numeru “Nije sve tako sivo” posvetio stanarima obližnjih zgrada, tražeći od publike da se priključi pri pjevanju “uspavanke”.

Članovi benda Van Gogh preuzeli su binu prije ponoći, a publiku je sa njima do kraja koncerta pjevala kultne numere poput „Brod od papira“, „Basna“, ali i novije hitove “Skačem, skači” i “Anđele moj brate”.

“Veliko mi je zadovoljstvo što ćemo nastuiti u Podgorici i što će taj koncert biti prvi zvanični nastup u okviru turneje 'Licem u lice' kako smo je nazvali i sa kojom promovišemo posljednji album 'Umeren u svemu'”, kazao je ranije za Vijesti frontmen Van Gogha Zvonimir Đule Đukić.

Večeras će na platou između tehničkih fakulteta i Tološke šume nastupiti bendovi Crvena jabuka i Plavi orkestar, a karte za ovaj koncert po cijeni od 8 eura mogu se kupiti i na ulazu, prije početka nastupa koji je zakazan za 21.30 sati.

Galerija

Bonus video: