5 razloga zbog kojih Knez mora da uđe u finale Evrovizije

Crnogorska pjesma se zove "Adio" i totalno je "željko-joksimović fazon", sa sve momentom kada u priču upadaju retro instrumenti. Šalu na stranu, pjesma je jako dobra i naišla je na sjajan odziv. Svi komentari su pozitivni, a jasno je da je Željko stari i prekaljeni evrovizijski vuk, te se ne bi cimao za džabe, a ne bi se cimao ni da ne vjeruje u Knez
82 pregleda 20 komentar(a)
Nenad Knežević Knez, Foto: Instagram
Nenad Knežević Knez, Foto: Instagram
Ažurirano: 21.05.2015. 18:00h

Nenad Knežević Knez predstavljaće Crnu Goru večeras na drugoj polufinalnoj večeri Evrosonga u Beču. Portal 24sata.rs piše da postoji nekoliko dobrih razloga "zašto Knez mora, jednostavno mora da se nađe u finalu" i zbog kojih će njihova ekipa večeras biti ispred malih ekrana, iako predstavnica Srbije, Bojana Stamenov, ne nastupa.

Jer mu je pesmu pisao Željko Joksimović

Crnogorska pjesma se zove "Adio" i totalno je "željko-joksimović fazon", sa sve momentom kada u priču upadaju retro instrumenti. Šalu na stranu, pjesma je jako dobra i naišla je na sjajan odziv. Svi komentari su pozitivni, a jasno je da je Željko stari i prekaljeni evrovizijski vuk, te se ne bi cimao za džabe, a ne bi se cimao ni da ne vjeruje u Kneza. Zato, naprijed, Kneže!

Jer "Da l' si ikada mene voljela" i "ađe"!

Ovdje ne znamo tačno da li da počnemo od pjesme ili uzrečice. Pjevač apsolutnog hita devedesetih "Da l' si ikada mene voljela", koji je u svakodnevnu upotrebu, na mala vrata, ubacio vrlo specifične uzrečice poput "ađe" i "kmon" mora da se nađe u finalu Eurosonga.

Jer čovjek umije s rukama!

Laže ko kaže da nikada nije pokušao da skine specifične Kneževe pokrete rukama. To nježno, a jako sječenje vazdušnog prostora ne može da prođe nezapaženo. Najveću pobjedu Knez je odnio u gorepomenutoj pjesmi, ali kako čovjek umije da se kreće najbolje je pokazao u "Ti si kao magija".

Zbog toga što mu koža sjajno stoji

Knez je učestvovao u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato" i više puta je obukao haljinu, ali kao Meri Džej Blajdž u crnoj uskoj kožnoj haljini sa pletenicom na glavi... Ne, stvarno, ne smije da ga omane finale!

I zbog OVOGA!

Knez je apsolutno pobijedio sa after seks selfijem, ili, ako vam je draže, selfijem poslije seksa. On i njegova draga Tatjana nisu se libili da se pohvale da su zvjeri u krevetu. Baš lijepo od njih - a ako Knez svoju strast večeras pokaže i na sceni, nema frke za finale.

Bonus video: