Filip i Dušica osvojili ulaznice za nastup Džeka Holideja

Njegov premijerni nastup u Crnoj Gori sjajna je prilika da pokaže cnogorskoj publici zašto je jedan od najboljih u svom žanru
0 komentar(a)
Džek Holidej
Džek Holidej
Ažurirano: 20.05.2015. 16:12h

Portal Vijesti poklanja Filipu Tataru i Dušici Miljanić po dvije karte za nastup planetarno popularnog švajcarskog producenta, DJ-a i tekstopisaca Džeka Holideja, koji će 21. maja nastupiti u kotorskoj diskoteci Maksimus. Dobitnici će biti obaviješteni o preuzimanju nagrada.

Džek Holidej u Maksimusu nastupa u okviru tematske žurke Sunglasses party.

Njegov premijerni nastup u Crnoj Gori sjajna je prilika da pokaže cnogorskoj publici zašto je jedan od najboljih u svom žanru.

“Radujem se nastupu u diskoteci Maksimus. Čuo sam da je crnogorska publika vesela i energična. Biće to sjajno iskustvo i za mene i za njih”, kazao je Džek Holidej.

Domaću podršku za ovaj party pružiće Nenad Stanišić aka. DJ Nigel iz Kotora, jedan od vodećih crnogorskih DJ – eva na polju deep house, tech house i house muzike.

Poznat po mješavini tehna, ambijenta i EDMa pravi haos na podijumu za igru i najavljuje neviđen spektakl na najvećem događaju u ovoj godini. Svoje ime zacementirao je u house muzici, a poznat je i po saradnji sa DJ – evima: Mike Candys i Christopher S.

Njegov veiliki uspjeh počeo je sa pjesmom “Insomnia” koju je radio sa Majkom. Za kratko vrijeme postala je internacionalni hit, ne samo u Francuskoj i Švajcarskoj, već i u Danskoj, Belgiji, Njemačkoj i u Holandiji. Singl je ušao u top 10 najprodavanijih u 2011. godini u Francuskoj i zemljama Beneluksa.

Ubrzo je uslijedila turneja gdje je Jack Holiday markirao u svojoj putnoj karti svaki evropski grad, praveći invaziju na muzičke festivale kao štu su Fun Radio u Francuskoj i Motion festival. Podršom Showek - a, Mike Candys - a, Axwell - a i Tiesto – a, koji su takođe njegovu traku “Children” uvrstili u listu svojih radio show emisija, Džek Holidej uzima apsolutno vlasništvo za DJ deskom širom planete.

Bonus video: