Ceca u Podgorici: Podrška Glavnog grada, čeka se Budućnost

"Vijestima" je rečeno da je karta 15 eura i da je odštampano preko 20.000, kao i da veliko interesovanje za koncert pokazuju i Srbijanci
846 pregleda 0 komentar(a)
Svetlana Cena Ražnatović, Foto: Shutterstock
Svetlana Cena Ražnatović, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 16.05.2015. 12:21h

Direktor i osnivač “Ellefant production” Senad Živanović, tvrdi da imaju podršku Glavnog grada za održavanje koncerta srpske folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović na fudbalskom kampu na Starom aerodromu i da se još samo čeka potvrda Upravnog odbora “Budućnosti”.

Potvrda će, smatra Živanović, stići vjerovatno u ponedjeljak, kada počinje i prodaja karata u svim poslovnicama Lutrije Crne Gore i Tabbaco šopovima.

On je kazao da je karta 15 eura i da su odštampali 20.000, kao i da veliko interesovanje za koncert pokazuju i Srbijanci.

“Oko 8.000 građana iz Srbije zainteresovano je da dođe na koncert”, rekao je Živanović. On je istakao da je za 6. jun zakazana i utakmica Lige Šampiona i da je već dogovoreno da se pored bina postave veliki ekrani na kojima će se, tokom koncerta “Lexington benda”, prikazivati djelovi meča...

Naglasio je da će bina biti širine 50 metara i da će imati najkvalitetnije ozvučenje, tako da će pjevačica, “moći da se čuje i do Zete”.

Živanović je kazao da četiri ekipe rade na pripremanju koncerta, koji će početi oko 23 časova. Istakao je da planiraju da naprave koncert muzičara Avićija u Podgorici i da postoji vjerovatnoća da u septembru organizuju i nastup Dina Merlina.

Bonus video: