Svjetska diva na Sea Danceu

Biće to njen premijerni nastup u Crnoj Gori, u sklopu svjetske turneje na kojoj promoviše novi album „Hairless Toys“
2 komentar(a)
Rošin Marfi, Foto: Sea Dance
Rošin Marfi, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 11.05.2015. 10:14h

Nekadašnja pjevačica čuvenog sastava Moloko i diva moderne muzičke scene Rošin Marfi, nastupiće petak, 17. jula, na glavnoj bini Sea Dance festivala na Jazu.

Biće to njen premijerni nastup u Crnoj Gori, u sklopu svjetske turneje na kojoj promoviše novi album „Hairless Toys“.

Aktuelni vlasnik titule najboljeg evropskog festivala, Sea Dance festival će se naći rame uz rame sa najznačajnijim festivalima koji će ove godine ugostiti Rošin Marfi, kao što su Berlin festival, španski Sonar, britanski gigant Isle of Wight, belgijski Rock Werchter i drugi.

Programu ovogodišnje Exit Avanture pridružiće se i kalifornijski hitmejkeri Capital Cities koji će nastupiti u završnoj noći proslave ovogodišnjeg 15. rođendana Exit festivala, u nedjelju 12. jula, na Petrovaradinskoj tvrđavi.

4+1 akcija je tu

Četvoročlano društvo koje bude zajedno kupovalo ulaznice za Sea Dance, Exit ili cijelu Exit Avanturu, petu ulaznicu dobiće besplatno. Akcija “4+1” već je dostupna na svim prodajnim mjestima. Akcija će trajati najkasnije do 25. maja. Ulaznice za Sea Dance festival koštaju 29.99 eura, a za Exit Avanturu (Sea Dance + Exit) samo 69 eura i mogu se nabaviti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore.

Bonus video: